@mirko_anonim: Bardzo dobrze. Mając mordę 7/10, nie będąc prawiczkiem i mając przyjaciół nie powinieneś tu przebywać, ponieważ jestem oskim i wygrałeś życie.
@mirko_anonim: Zauważyłam, iż większość osób, których komentarze pod artykułami rzucają mi się w oczy, pisze w sposób bardzo radykalny, typu wszystko albo nic. Można ulec takim zdecydowanym sugestiom, zwłaszcza, jeśli jest ich wiele. Ja polecam czytanie artykułów, choćby w obszarze relacji damsko- męskich, ale samemu wysnuwanie wniosków i odnoszenie do własnych doświadczeń. Ten portal też stanowi swego rodzaju bańkę informacyjną, bo jednak zbiera w jednym miejscu wielu ludzi z negatywnymi
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
@mirko_anonim: Bardzo dobrze. Mając mordę 7/10, nie będąc prawiczkiem i mając przyjaciół nie powinieneś tu przebywać, ponieważ jestem oskim i wygrałeś życie.
@mirko_anonim: Nie oddaje, po prostu nie czytaj bredni na tagu przegryw.