Wpis z mikrobloga

No kolejny #!$%@? raz z babami się umawiać... tym razem z #olx. Babka dzwoni wczoraj, umawiam się z nią na sprzedaż przedmiotu na dzisiaj rano, zaznaczam że jakby coś się zmieniło, by się miała spóźnić to ma dać znać - "jasne, oczywiście, do zobaczenia rano". Dpecjalnie dymam do domu, szukam na strychu, czyszczę, ogarniam, przygotowuje, czekam jak debil godzinę... Dzwonię po dłuższym czasie czekania i co? I gówno... "to było do córki, a ona se już kupiła gdzieś... zapomniałam napisać".
Ja chyba jestem jakiś #!$%@?, bo jak się z kimś ugaduje to staram się być idealnie na umówioną godzinę, a jak widzę korki itd to pisze że się spóźnię o X minut. A ludzie mam wrażenie mają #!$%@? i podchodzą do tego jakby każdy siedział cały czas w domu i nic nie robił.

#logikarozowychpaskow #gorzkiezale #gownowpis
  • 7
Oj panie mam to samo, dodajesz do ulubionych. Atak za okolo miesiac z innego konta, zrob TO SAMO dokladnie, pewnie baba cos sprzedaje - pod warunkeim ze pisala przez OLX to znasz jej konto.
Juz kilku sie przejechalo w tym nie odebrana przesylka zemsta, wybralem cos co miala delikatnego baba i trudnego do zapakowania. Moze sie nauczy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@chomik3 oj znam doskonale takie przykłady. Umawia się na odbiór, nie przychodzi, nie odpowiada na wiadomości ale chamsko odczytuje. Czasem zastanawiam się czy ja jestem jakoś inaczej wychowana, że na jej miejscu napisałabym np. ,,przepraszam jednak nie mogę tego kupić" albo że jednak nie jestem zainteresowana i dziękuję. Ale znam też przykłady gdzie przyjechali i wszystko git, więc różnie bywa. Trzeba mieć ogromne pokłady cierpliwości na "dupozawracaczy" i tyle.
  • 1
@radio_dalmacija: Też się nadziałem kilka razy, bo głąby nie odbierały przesyłek...
@silent_user No właśnie umówiłem się bo miałem być cały czas, ale plany się zmieniły no ale nie chciałem kombinować i zmieniać, bo zależało mi na sprzedaży.
@marsjanin2012 średnio mi się chce wydawać kilka zeta na wysyłkę by kretynów uczyć... A potem jeszcze negatywa wystawią i mi uśmiechnięta buźka zmieni się w smutną ( ͡° ͜ʖ ͡°)