Aktywne Wpisy

JoMaHaa +3
Na wypoku mi się takie reklamy wyświetlają, a moja różowa to w życiu dla mnie nic fikusniejszego nie zalozyla ( ͡° ʖ̯ ͡°) czasem jak mi się zdarzy przejść obok działu z taką lepsiejsza bielizna to se tylko wzdycham ciężko, wykop mnie jeszcze chce pogrążyć...
A w domu tylko rozciągnięte dresy i skarpetki antygwałtki
#zalesie #zwiazki #rozowepaski
A w domu tylko rozciągnięte dresy i skarpetki antygwałtki
#zalesie #zwiazki #rozowepaski
źródło: Screenshot_20241206_231222_Chrome
Pobierz
splitt +7
#pokazauto #cybertruck #tesla
Najlepszy samochód jakim jeździłem. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. Przez tych wszystkich napinaczy internetowych, pseudoznawców i zwykłych hejterów o mało nie zrezygnowałem z zakupu. W realu za to same pozytywne reakcje, ale po kolei.
Jest to wersja cyberbeast, jedyna do tej pory sztuka zarejestrowana w Polsce. Nie wiem dokładnie jak przebiega sam proces przerabiania i rejestracji, ale gość, który
Najlepszy samochód jakim jeździłem. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. Przez tych wszystkich napinaczy internetowych, pseudoznawców i zwykłych hejterów o mało nie zrezygnowałem z zakupu. W realu za to same pozytywne reakcje, ale po kolei.
Jest to wersja cyberbeast, jedyna do tej pory sztuka zarejestrowana w Polsce. Nie wiem dokładnie jak przebiega sam proces przerabiania i rejestracji, ale gość, który
źródło: 469039464_10229261220462749_5828392544146792931_n
Pobierz

Plan konfederacji: jak was nie stać na mieszkania w odpowiednim standardzie, to pozwolimy Wam budować lepianki xD
Oczywiście kasta rentierów i deweloperów panosząca się po zderegulowanym i spekulacyjnym rynku nie jest winna, bo wolny rynek...
#konfederacja #bekazkonfederacji #nieruchomosci #polityka
Taka jest Wasza logika.
To oczywiste ze twoja wolnosc konczy sie tam gdzie moja zaczyna. Jak masz wlasny dom na wlasnej dzialce to se mozesz w nim palic ognisko jak lubisz, choc za takie cos powinienes potem poniesc ew. koszty akcji gasniczej jak zacznie to naruszac wolnosc sasiadow (np. przez dym)
A ja juz mialem takie ognisko
Jak nie wplywasz na wlasnosc innych ludzi to robisz co chcesz, nikt nie pisze o tym ze mozesz niszczyc cudza wlasnosc tylko ze u siebie masz prawo robic co ci sie podoba.
Jak zawinisz tym drugiej osobie to wtedy masz poniesc tego konsekwencje a nie ze jakis urzedas bedzie decydowal za ciebie bo wie lepiej, chyba ze akurat nie da sie
Przecież to jest zwyczajne stwarzanie zagrożenie i pały by go zawinęły. Nie ma to niczego wspólnego z wolnością.
@Ununoctium: No właśnie - a emitując smog z pieca węglowego naruszasz moje prawo do czystego powietrza, mając słabo zaizolowany budynek zużywasz dużo energii i emitujesz CO2 które narusza mi klimat
Generalnie te Wasze teorie, że wolno robić wszystko co nie przeszkadza drugiej osobie są bardzo płynne i nieprecyzyjne.
Mi przeszkadza palacz na balkonie, więc proszę żeby konfederacja wprowadziła zakaz palenia fajek na balkonach na osiedlach.
Jest to jak najbardziej w duchu Waszego myślenia.
A myślisz, że np. taka pompa ciepła jak działa przy -20? Włącza zwykłą grzałkę elektryczną która podgrzewa wodę która następnie idzie do podłogówki. To nie jest stwarzanie zagrożenia pożarowego.
W ogóle opie Ty masz rozum i myślisz zanim coś napiszesz?
@card_man: Widzę ty jesteś z tych, co to byli w PRLu przeciwko prywatyzacji piekarń, żeby chronić ludzi przed chlebem niespełniającym "odpowiednich standardów". A że po ten chleb trzeba było stać pół dnia w kolejce, tak jak pół wieku w kolejce po mieszkanie, to już w twojej głowie