Wpis z mikrobloga

@lexico: weż pod uwagę że ojciec dziecka najczęściej jest albo #!$%@?ęty albo alkoholikiem albo wszystko naraz i lepiej wychowywać dziecko samemu niż z debilem
  • Odpowiedz
o tyle drugi, a tym bardziej trzeci, to taki siarczysty kop w mordę ego ojczyma, że aż mi ich szkoda.

@aegypius: dobra rozpiska, ale jak dla mnie to całkowicie zrozumiałe. Wyobraź sobie ze jesteś nastolatkiem i jakiś obcy typ wbija na chatę i próbuje narzucać jakieś swoje zwyczaje jako „głowa rodziny” i jeszcze na domiar złego rucha ci matkę xD moim zdaniem taki manewr nie ma szansy powodzenia, każde rozwiązanie
  • Odpowiedz
Dzieciak to -2 do atrakcyjności

@lexico: Osobiście dla mnie -6, ale może dlatego, że sam jestem 30+ i hormony nie szaleją jak kiedyś, za to myślę racjonalnie. I taka 5/10 przeciętniara ale bez dziecka jak dla mnie jest o wiele bardziej atrakcyjna niż 9/10 supermodelka z dzieciakiem.
Przecież dziecko to ogrom kosztów i odpowiedzialności, nawet swojego nie chcę mieć, a tu płacić na obcego? A to jeszcze nie koniec, bo
  • Odpowiedz
weż pod uwagę że ojciec dziecka najczęściej jest albo #!$%@?ęty albo alkoholikiem albo wszystko naraz

@klozi: weź pod uwagę, że matka dziecka jest #!$%@?*ta i chłop zwiał, ale polski sąd ojcu nie przyznał dziecka
  • Odpowiedz
@WielkiNos to chyba zależy od atrakcyjności kobiety. Znam laske która była zawsze postrzega jako taka topka i po rozwodzie była singielka… tylko 2 miesiące XD Kolejny ślub był szybko i koleś miał gdzieś ze ona ma dzieci.
  • Odpowiedz
gdyby była wdową z dużym majątkiem.

@Asd15: zgadzam sie ogolnie z calym Twoim komentarzem, ale kobieta z duzym majatkiem to moze sobie pozwolic na sponsorowanie 18-letnich Oskarków a nie musi sie zadowalac jakims wykopkiem (bez urazy, nie chce aby to negatywnie zabrzmialo, ale taki jest fakt)
  • Odpowiedz
@WielkiNos: No przecież to jest banalne. Trzeba zachowywać się uczciwie i w profilu napisać, że jesteś samotną matką. Kontaktować się będą faceci, którym to nie przeszkadza. Oszczędzisz czasu oraz rozczarowań obu stronom. No, ale problem w tym, że ona nie chcę wykładać od razu kawy na ławę, bo...a może jednak go najpierw urobię i kombinuje. Pora też zrewidować swoje oczekiwania i nie umawiać się z bezdzietnymi facetami w wieku 30-40
  • Odpowiedz
bo jak kiedyś jeden wykopek z 2 dzieci znalazł sobie 10 lat młodszą, atrakcyjną 30 latkę bez zobowiązań to mu gratulowali także tego.

@WielkiNos: babie z artykułu jakby znalazła sobie milionera z sześciopakiem też mogę pogratulować
nawet dwa razy, co mi szkodzi
  • Odpowiedz
Raczej nie zrywają kontaktu przez to że jest dzieciata, bo taką też można bzyknąć, zrywają kontakt, bo dziewczyna pewnie chce się "ustatkować", a może zaoferować za mało w stosunku do tego czego oczekuje.
  • Odpowiedz
zgadzam sie ogolnie z calym Twoim komentarzem, ale kobieta z duzym majatkiem to moze sobie pozwolic na sponsorowanie 18-letnich Oskarków a nie musi sie zadowalac jakims wykopkiem (bez urazy, nie chce aby to negatywnie zabrzmialo, ale taki jest fakt)

@przegryw162cm: Ależ oczywiście się zgadzam, specjalnie tak napisałem by było maksymalnie nierealne.
  • Odpowiedz
@Ulfric_Stormcloak: a tak wyszło że mała z babcią była u moich rodziców a mama małej musiała pojechać na miesiąc za granicę akurat wtedy jak poznałem małą i jej babcię, bardzo się z tym dzieckiem przez to zżyłem bo tęskniło za mamą a babcia taka se dla niej była i to ja dużo z nią się bawiłem czy grałem na ps-ie. Więc dlatego to jedno dziecko mi nie przeszkadza ale dalej
  • Odpowiedz