Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@cebularz_szkorbutnikowy: W sumie to 12 lat juz, od13 do 25. Ostatnie 2 lata udało mi się w miarę ogarnąć jak zacząłem byc z obecną dziewczyna w związku i mnie stopowała. Pierwszy prawie rok bylem tak zakochany, że z-------m może ze trzy razy i to z tęsknoty chyba bo sie nie widzielismy dlugo xd teraz trochę smaki wróciły ale trzymam się regularnie tylko raz w miesiącu polecieć.
Po 12 latach co
  • Odpowiedz
@Henryk55: I potrafisz tak polecieć 1 dzień w miesącu i powiedzieć potem stop? Ja mam mniej niż pół roku doświadczen i już mi się pojedyncze zaplanowane dni przeciągały w kilka dni z rzędu. Dlatego przestalem wciagac bo widze jakie to p------e
  • Odpowiedz
  • 0
Pierwsze kilka lat wiadomo że nie i leciałem 24/7, ale za młodego jeszcze dało radę tak żyć bo zero obowiązków, a teraz wiesz mieszkanie, dziewczyna trzeba iść na jakiś kompromis plus prace mam taką, że codzienne cpanie odpada no i w przeszłości tyle gnoju sobie n-------m przez cpanie, że już wiem czym to się kończy a na błędach mimo wszystko trzeba się uczyć. Teraz w tygodniu wole się browarem po pracy poratować
  • Odpowiedz