Aktywne Wpisy

PROponujek +419

HoroLive +3
Co dostaliście od babć/rodziców w spadku? Wymieniamy tutaj (nitka)
U nas z żoną:
Ja mieszkanie 45m 2 pokoje po babce (przepisane już dawno, żeby nie było że powiecie że zmieni)
Żona: Pół domu, pół działki we Wrocławiu w super lokalizacji (razem z siostrą na pół)
U nas z żoną:
Ja mieszkanie 45m 2 pokoje po babce (przepisane już dawno, żeby nie było że powiecie że zmieni)
Żona: Pół domu, pół działki we Wrocławiu w super lokalizacji (razem z siostrą na pół)

Pytanie do osób z zdiagnozowanym narcystycznym zaburzeniem osobowości, ale wielkościowym. Wśród ludzi sprawiacie wrażenie pewnych siebie osób, które dobrze czują się w swoim ciele. Jednak jak przebywacie sami na sam, to ciągle macie tą pewność siebie i macie dobre samopoczucie?
Podejrzewam się u siebie narcystyczne zaburzenie osobowości, ale nie wiem czy mylę go z poczuciem własnej wartości. Dlatego pytam. Jak ktoś dobrze zna temat, bo pracuje z takimi ludźmi lub był długo w relacji, oraz umie się wypowiedzieć bez emocji, to też może przekazać jak to wygląda.
#pytanie #psychologia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Narcyz jak ma recesje to nie wychodzi do ludzi, bo nie jest w stanie podtrzymywac emanowania swoja "Zajebsitoscia".
Cylk wyglada tak, ze przez jakies wydarzenie sprowadzajace narcyza na ziemie banka jego ego peka, a on sie chowa do domu, jego pewnosc siebie legnie w gruzach.