Aktywne Wpisy
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Otóż PKP Intercity się nawet spisało i pociąg dojechał do stacji końcowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwsi pasażerowie na stacji końcowej zaczęli opuszczać wagony o 11:05 tj. 105 minut po planowanym przyjeździe na 9:20. Biorąc pod uwagę, że początkowe szacunki mówiły o czasie przyjazdu raczej bliżej 12:00, to nie ma tragedii.
#pkp #intercity #truestory #heheszki
https://wykop.pl/wpis/72154941/moze-i-moj-pociag-jest-opozniony-o-pol-godziny-i-b
Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz