Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja dziewczyna chce być "modelka" na instagramie xD Ma 20 lat, no i generalnie ma kilka tysięcy followersow, wrzuca zdjęcia z siłowni albo w strojach kąpielowych, pełno spermiarzy do niej pisze na Ig. Z jednej strony, fajnie jeżeli by nie musiała chodzić do pracy tylko utrzymywać się właśnie z prowadzenia IG i reklamowania jakiegoś gówna, bo niezle z tego są pieniądze jak masz tam już jakiś poziom osiągnięty. Ona sama też nie sprawia wrazenia typowego pustaka, tak jak może się wydawać patrząc na jej profil. Rozmawialem z nia o tym, no i stwierdzila ze rozumie że moge byc zazdrosny, ale to tylko zdjecia , a ona zawsze marzyła żeby być modelka. Ja w sumie nie chce jej ograniczac, bo nie zawiodla mnie jeszcze jesli chodzi o zaufanie, a na tym polega związek. Z drugiej strony trochę mnie to denerwuje, no bo to jednak moja dziewczyna i nie do końca chciałbym żeby pół świata oglądało jej dupe xD Co myślicie?
#rozowepaski #zwiazki #kiciochpyta #instagram

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ja to jednak bym poprosil linka do IG, ocenimy czy nadaje sie na modelke, zawsze moze ciagnac kariere na IG, OF, i innych i uczyc sie dziennie / zaocznie do sensownego zawodu, nie zawsze bedzie mloda i piekna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Moje byłe / koleżanki / znajome miały konta na insta po 100-400k followersow i powiem Ci, że w większości nie było z tego większych pieniędzy, a na pewno nie takich by można było za to żyć, większość to płatne współprace które pozwalały jedynie odrobine dorobić. Znam takich dziewczyn na prawdę dużo i szału z tym tematem nie ma, powiem Ci więcej, że nawet niektóre zdecydowały się usuwać konta z
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: A gdybyś ty chciał zostać np. sławnym muzykiem i codziennie pisałyby do ciebie fanki, że możesz je wyruchać jak zabierzesz je na backstage festiwalu whatever? Jeśli kochasz swoją dziołchę to masz to w dupie, w drugą stronę to samo.

Z drugiej strony dla niektórych facetów to jest podniecające, że tysiące spermiarzy zachwyca się dupskiem twojej laski na instagramie, a tylko ty ją ruchasz, nie wiem xd

Jeśli może ciągnąć
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: każda ładna dziewczyna z instagramu ma faceta jednego spermiarza z reala któremu uidało się ją wyrwać i szydzi z reszty, którzy chcą to zrobić co on

sam gdybym miał dziewczynę powyżej 7/10 namawiałbym ją na biznes instagramowo onlyfansowy
  • Odpowiedz