Aktywne Wpisy

galek +68
#ekonomia #pkb #gospodarka #pieniadze #gielda
Najbardziej śmieszne jest to, jak wszyscy zachwycają się wzrostem PKB w Polsce, uznając ten wskaźnik za wyznacznik bogactwa kraju, całkowicie ignorując fakt, że ten wskaźnik niewiele mówi. Zyski są bowiem w większości transferowane za granicę. W sytuacji, gdy nie mamy własnych firm i własnych marek, jesteśmy jedynie hubem produkcyjnym, w którym wytwarza się te produkty, podczas gdy
Najbardziej śmieszne jest to, jak wszyscy zachwycają się wzrostem PKB w Polsce, uznając ten wskaźnik za wyznacznik bogactwa kraju, całkowicie ignorując fakt, że ten wskaźnik niewiele mówi. Zyski są bowiem w większości transferowane za granicę. W sytuacji, gdy nie mamy własnych firm i własnych marek, jesteśmy jedynie hubem produkcyjnym, w którym wytwarza się te produkty, podczas gdy
źródło: 1000009058
Pobierz
razdwatrzy55 +409
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Moja dziewczyna chce być "modelka" na instagramie xD Ma 20 lat, no i generalnie ma kilka tysięcy followersow, wrzuca zdjęcia z siłowni albo w strojach kąpielowych, pełno spermiarzy do niej pisze na Ig. Z jednej strony, fajnie jeżeli by nie musiała chodzić do pracy tylko utrzymywać się właśnie z prowadzenia IG i reklamowania jakiegoś gówna, bo niezle z tego są pieniądze jak masz tam już jakiś poziom osiągnięty. Ona sama też nie sprawia wrazenia typowego pustaka, tak jak może się wydawać patrząc na jej profil. Rozmawialem z nia o tym, no i stwierdzila ze rozumie że moge byc zazdrosny, ale to tylko zdjecia , a ona zawsze marzyła żeby być modelka. Ja w sumie nie chce jej ograniczac, bo nie zawiodla mnie jeszcze jesli chodzi o zaufanie, a na tym polega związek. Z drugiej strony trochę mnie to denerwuje, no bo to jednak moja dziewczyna i nie do końca chciałbym żeby pół świata oglądało jej dupe xD Co myślicie?
#rozowepaski #zwiazki #kiciochpyta #instagram
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: jak jej ufasz i nie jest pustakiem, to niech kosi hajs na frajerach ¯\(ツ)/¯
Z drugiej strony dla niektórych facetów to jest podniecające, że tysiące spermiarzy zachwyca się dupskiem twojej laski na instagramie, a tylko ty ją ruchasz, nie wiem xd
Jeśli może ciągnąć
zamykam
sam gdybym miał dziewczynę powyżej 7/10 namawiałbym ją na biznes instagramowo onlyfansowy