Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Viado: rynek mieszkaniowy jest rozwalony od Ukraińców? Wydawało mi się, że jeszcze podczas pandemii ceny szły w górę jak po****ne, a Ukraińcy akurat niczego w temacie nie zmielili.
  • Odpowiedz
@miloszy: Jeszcze przed pandemią był rozwalony, już wtedy na wykopie rozpisywano się o tym jak to deweloperzy wybijają ceny w górę, i rozjeżdżają się możliwości ludzi do oferty mieszkaniowej.
  • Odpowiedz
@panzerfucker: też prawda, pewnie wyparłem to z pamięci, bo kurde pammiętam że zawsze brakowało mi tyle samo do zakupu mieszkania, bo ciągle co pół roku co udało mi się dozbierać, to ceny podnoszono xD
Ale szury będą mówic że to przez Ukraińców. TFU!
  • Odpowiedz
Zaskakujące jest to jak dopiero teraz zmienia się narracja wykopków jeśli chodzi o Ukrainę.

@Viado: Nic się nie zmienia, tylko ludziom się nudzi ciągłe odpisywanie coraz to nowym trollom moskali i ich pożytecznym idiotom produkującym się w kolejnych bzdurnych wpisach.

Równie dobrze możesz pisać o covidzie czy ociepleniu klimatu - z czasem zostają i spamują głównie ci którym za to kopiejki wpadają, albo mają coś nie tak z głową.
  • Odpowiedz
@Viado: nic się nie zmienia. Po prostu po ostatniej aktualizacji tego debilnego portalu, nastąpił odpływ dużej ilości normalnych ludzi, a przypłynęło mnóstwo takiego robactwa jak ty i twoi koledzy.
  • Odpowiedz
: bycie po prostu nieokrzesanym wschodnim narodem, rozmowy przez telefon w autobusach, plucie na ulicy, glosne rozmowy i krzyki, jaranie szlug

@FFFFUUUU: O nie tylko nie palenie papierosów !!
  • Odpowiedz