Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +676
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +330
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

@Viado: Tak, wojny tak naprawdę nigdy nie ma tak jak covida nie ma, to wszystko to teatszyk dla gejuf żeby ZUKRAINIZOWAĆ POLSKE!!! Ludzie obućcie siem aaaa
@killzone: A co było do nabrania się podczas covida? Nie istnieje? Czy to był tylko katarek? czy o co chodzi iwan?
@BayzedMan: jemu chyba chodzi o tą nagłą bezgraniczną miłość do ukraińców na których nie można było powiedzieć złego słowa, i że zaczyna nam taka postawa powoli bokiem wychodzić. a co do covida - jeśli ktoś do dziś nie dostrzegł absurdu i sztuczności całego tego cyrku, to cóż... może piąta dawka, tak na wszelki wypadek? ( ͡° ͜
O nie, ludzie wspierają napadnięty kraj, co teraz o nie
@
@BayzedMan: naprawdę nie rozumiesz o co chodzi czy udajesz głupiego? za całą gigantyczną bezinteresowną pomoc premier Ukrainy jedzie nas teraz że mamy czelność nie chcieć ich zboża. o tym że ani im się śni wyprzeć się Bandery i wymówić słowo "ludobójstwo" czy "zbrodnia wojenna" nawet nie wspominam, bo zaraz będzie przecież onuca alert
"ciekawsza medialnie" to idealnie określenie ( ͡° ͜ʖ ͡°) dziękuję że między wierszami przyznajesz mi
Tak, wojna była ciekawsza dla mediów od Covida, który słabł z miesiąca na miesiąc i, w przeciwieństwie do wojny, słabło zagrożenie, co za szok i zaskoczenie. Z pewnością jest to potężny dowód na spisek. Poza tym kojarzę, że nawet pare miesięcy po wojnie na TVN
@Viado:
Łaaaale o co chodzi?
XDDDD