Wpis z mikrobloga

Jestem zdziwiony liczbą osób, które na Facebooku dalej prowadzą jakieś dziwne wywody w obronie kierowcy - że to była jego pasja, że Polacy nienawidzą bogatych ludzi, że ten alkohol to był tylko taki "wypadek przy pracy" i każdy pije i czasami potem prowadzi, że gdyby nie ten pieszy, to wszystko byłoby w porządku. Jest to wyjątkowo kuriozalne biorąc pod uwagę cały kontekst, skąd ci ludzie się urwali i jakie mają myślenie.

#peretti #wypadek #krakow
  • 20
  • Odpowiedz
@PanMaglev: to głównie takie 30-letnie Adriany z miast powiatowych co myślą ze jak maja 20-letniego gruza bmw to sa tym samym co te banany z furami droższymi niz cały majątek ich najbliższej rodziny
  • Odpowiedz
@PanMaglev: po czytaniu jakichkolwiek innych komentarzy od kierowców, przy innych sprawach zawsze jest podobny bełkot: ,,uga buga uga buga... kierowcy tacy wspaniali... uga buga uga buga... piesi źli... uga buga uga buga... rowerzyści wrrr...".
Absolutny brak refleksji nad tym jak jeżdżą kierowcy aut. Nie zastanawiają się, że może jednak po coś są te przepisy, a nie tylko, żeby ,,ograniczyć wolność". A w głowach mają jakieś filmy z jednostkowymi absurdami drogowymi
  • Odpowiedz
@PanMaglev: generalnie ta cała sytuacja pokazuje, że ludzie ginęli giną i będą ginąc na drogach. Przez usprawiedliwianie sprawcy. Dodam tylko ze gdyby nie był synem celebrytki, to sytuacja w mediach wyglądałaby zgoła inaczej
  • Odpowiedz
Polacy nienawidzą bogatych ludzi

@PanMaglev: to mnie denerwuje najbardziej, chvj mnie obchodzi czy zarabiasz miesięcznie 3k czy to twoja dniówka, jak jesteś debilem to jesteś debilem, może w lepszych ciuchach czy lepszej furze ale nadal debilem

Ba, powiedziałbym nawet że po bogatych ludziach powinniśmy oczekiwać więcej inteligencji i myślenia, skoro są tam gdzie są to na pewno są inteligentni i hehe zaradni, a nie są na tyle głupi żeby #!$%@?ć
  • Odpowiedz
@PanMaglev: Najlepsze xD Żeby on był po jednym piwie jeszcze. A on był #!$%@? jak po całonocnym chlaniu xD Juz nie mówiąc o tym ze na trzeźwo takie #!$%@? to było łajdactwo. Ale do zakutych łbów nie dotrze i wychodzą tacy obrzydliwi ludzie jak holowczyc chociażby
  • Odpowiedz