Wpis z mikrobloga

Kisne w opór z tego, że wszystkie opinie o większych firmach na gmaps są zasrane przez transiarzy xD i zawsze jest to coś w stylu pic rel "chcieli ode mnie nie wiadomo co, więc się obraziłem i pojechałem, zobaczcie jakim jestem panem z cięzarówki" xD wejdźcie na komenty dowolnej fabryki w swojej okolicy.
#bekaztransa #heheszki #googlemaps
Pobierz
źródło: xD
  • 55
@general-lufa: w teorii w zleceniu jest wszystko a w praktyce nie raz się zdarzyło że ktoś podesłał chłodnie żeby załadować 26t górą lub bokiem czy wywrotkę 30m bez szybra po jęczmień. Transport zrobił się ostatnio bardzo popularny, ale pcha się tam bardzo dużo osób niemających pojęcia a i sama praca nie sprzyja nauce bo bez doświadczenia możesz złapać głównie stanowisko przepisywacza z giełdy. Ogarnięty dyspozytor/spedytor jest naprawdę na wagę złota. Ale
@Weronisia97

Kisne w opór z tego, że wszystkie opinie o większych firmach na gmaps są zasrane przez transiarzy xD i zawsze jest to coś w stylu pic rel "chcieli ode mnie nie wiadomo co, więc się obraziłem i pojechałem, zobaczcie jakim jestem panem z cięzarówki" xD wejdźcie na komenty dowolnej fabryki w swojej okolicy.

#bekaztransa #heheszki #googlemaps

akurat w tym przypadku kierowca ma sporo racji. jeśli miał wieźć jedzenie, to towar powinien
@Weronisia97 nie . nie śpię w budzie. po prostu trzymam się standardów. nie znasz się a wypowiadasz się. kierowca z twojego przykładu ma rację. nie jesteś w stanie wyczyścić naczepy tak , żeby wozić w niej masło luzem. od tego są odpowiednie przepisy ( hacap zdaje się), i żywność ma być pakowana w sposób uniemożliwiający kontaminacje.
jeśli temu kierowcy kazali czyścić naczepę, to ja ci gwarantuje , że podłoga w tej firmie,
@Weronisia97: Kto inny ma opisywać magazyny? Ludzie na centrach/magazynach zwykle mają 48 chromosomów, opuchnięte ego, papierologię której sami nie rozumieją oraz częstą chęć wyżywki na kimś za własne niepowodzenia (zarówno PL jak i zagranica) - raz dasz sobie w kaszę dmuchać to będą kontynuować. Znam z bliskiego otoczenia. Jak firma #!$%@? wszystkich przewoźników to zostaną im najgorsi podwykonawcy albo będą własnych zatrudniać skoro ich stać.
+a w pośredniaku byłaś że masz
po cholere mial myc podloge w naczepie?

Bo co kogo obchdozi czy podłoga w naczepie jest czysta skoro towar stoi na palecie i jest dodatkowo zabezpieczony wtf XD

@Ulic_Qel_Droma @SuicideLeopard: Widocznie na przykład ubezpieczenie transportu ładunku na zasyfionej palecie jest droższe, ze względu na zwiększone ryzyko poślizgu obsługi na rozsmarowującym się błocie, smarze i syfie. Tego nie widać gołym okiem, ale widoczne jest na statystykach.
Może być też tak, że firmy
@Weronisia97: najlepsze są zdjęcia dowodów rejestracyjnych i dokumentów przewozowych z danymi osobowymi wrzucone w te opinie. Google maps sugeruje dodać zdjęcie bo „Pokaż innym jak wygląda to miejsce” jeb klik neuron activation. Zgłaszałem wiele razy do usunięcia ale wisi nadal latami