Wpis z mikrobloga

@M4rcinS:
Mmmm, aż czuję ten zapach skwaśniałego mleka bo Janusz pożydził na zbiornik z chłodziarką a Anetka znowu zostawiła pełny karton na noc przez co zawartość wężyka zamieniła się w twaróg i bakterie poprzez kolonizację każdego nowego kartona psują świeże mleko w dwie godziny.

W jednej z moich poprzednich prac było jak u Ciebie, kupili wielki ekspres z panelem dotykowym i pierdyliardem kaw za 25 koła ale tysiaka na systemową
smk666 - @M4rcinS: 
Mmmm, aż czuję ten zapach skwaśniałego mleka bo Janusz pożydził n...

źródło: 96af9f103007e0b6d4077228ac3114aa

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@smk666 kiepski obrazek dodałeś bo na zdjęciu jest wersja z dedykowana lodówką, dodatkowo w wersji foam master która dozuje automatycznie płyn do czyszczenia, wystarczy zmienić pojemnik ;)
  • Odpowiedz
@3and3:
No właśnie dlatego dałem ten obrazek, bo jest na nim lodówka, której pożałował Janusz. Niemniej dzięki za info o foam master, w nowej pracbazie mamy lodówkę bez tego systemu i trzeba ręcznie myć przy okazji dolewania mleka.
  • Odpowiedz
  • 0
@smk666 ok źle zrozumiałem, co znaczy że musicie ręcznie myć przy okazji dolewania mleka ?
takiego Franke macie jak na obrazku ?
  • Odpowiedz
@3and3:
Nie wiem czy konkretnie ten model, ale na pewno Franke i wygląda podobnie. Do tego lodówka z miejscem na jeden zbiornik, przeźroczysty na ~4 litry mleka i taki niebieski o mniejszej pojemności na detergent, który się wkłada zamiast tego głównego na czas czyszczenia (szczegółów procesu nie znam, serwis sprzątający robi to po godzinach). Oprócz tego jak mleko skończy się w środku dnia to trzeba wymyć ten przeźroczysty zbiornik przed
smk666 - @3and3:
Nie wiem czy konkretnie ten model, ale na pewno Franke i wygląda pod...

źródło: franke-a600-ms-ec

Pobierz
  • Odpowiedz