Aktywne Wpisy
WielkiNos +444
Juleczka po kulturoznawstwo chwali się dyplomem w sposób sugerujący, że zdobyła go nie tą częścią ciała, którą się go zwykle zdobywa.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
Nighthuntero +898
Tak chciałem tylko przypomnieć w jakim cuckoldstanie żyjemy.
Wariatka opublikowała wpis w którym bez żadnych dowodów oskarżyła tatuażystę o molestowanie/gwałt podczas wykonywania jej tatuażu. Jak się oczywiście okazało wszystko zmyślała, aby tylko nie zapłacić za tatuaż. Wykopki od razu zaspamowały sociale, że gość jest gwałcicielem.
Jakie poniosła konsekwencje w cuckoldstanie? Dokładnie tak, macie rację, żadnych.
Moderacja Wykopu i stecka szczególnie się popisali, nie usuwając wpisu przez ponad tydzień.
#p0lka #
Wariatka opublikowała wpis w którym bez żadnych dowodów oskarżyła tatuażystę o molestowanie/gwałt podczas wykonywania jej tatuażu. Jak się oczywiście okazało wszystko zmyślała, aby tylko nie zapłacić za tatuaż. Wykopki od razu zaspamowały sociale, że gość jest gwałcicielem.
Jakie poniosła konsekwencje w cuckoldstanie? Dokładnie tak, macie rację, żadnych.
Moderacja Wykopu i stecka szczególnie się popisali, nie usuwając wpisu przez ponad tydzień.
#p0lka #
Koszt wizyty u psychologa/psychoterapeuty to 200-250 za wizytę, bez jaj.
Uwielbiam robienie biznesów na czyjejś tragedii. Chłop leży w kostnicy a jej zbiera 30 000 na psychologa...
#poznan
#strzelanina
@kolorowe_jarmarki: ile?
@Vamyss ale nikt ci nie broni założyć na nich zbiórki, droga wolna. Czy to tylko takie gadanie, zeby gadać, ale w rzeczywistosi nie chcesz zadnej zmiany i nic w tym kierunku nie zrobisz?
Jeżeli rzeczywiście chodziłoby o pomoc, to zebrali by 10 koła, zamknęli zbiórkę i podziękowali, a tak poczuli pieniądz
To my wszyscy mamy się zrzucać i jej pomagać, a ona to żadnych oszczędności nie ma? Rodziny nie ma? Wszystkie oszczędności wyparowały?
Ja bym NIGDY nie prosił kogoś o zrzutki w takich sytuacjach, wręcz kręgosłup moralny by mi nie pozwalał. Tutaj zwłoki nie ostygły, a już jest zrzutka, która jest podnoszona. Ludzie, przecież to nie jest normalne!!!! Proszenie się ludzi obcych o pomoc to
@Vamyss: załóż im zbiórkę. Ewentualnie poproś ich o nr konta/blika i coś tam przelej. W czym problem?
@Vamyss nie wiem, nie jestem założycielem zbiórki, ale sądze, że jesli tyle ludzi chce sie dołozyć, to mają do tego prawo
@tbhilt no to nie wpłacasz i nie musisz się martwić takimi rzeczami
Robienie takich zbiórek jest po prostu nieetyczne.
@kolorowe_jarmarki Cudnie że jej nie założyłaś, ja też jej nie założyłem, ale widzisz jaki jest cel tej zbiórki, obrazek poniżej nijak się do celu tej zbiórki już nie odnosi, bo kwota zaczyna znacząco przekraczać ten cel i na chwilę obecną nie wiadomo dlaczego.
Z fajnego szczytnego celu, na którego w sumie sam bym pewnie coś wpłacił zrobił się zwykły skok na kase, w