@mirko_anonim: w zasadzie na reedicie tak było też, jednak moderacja wzięła się za nich bo wiedzieli że będzie z tym co raz gorzej, jeszcze trochę i peany by głosili sprawcy tego ataku
intzele to zakała internetu, mądrzy admini by działali coś z tym, niestety liczy się ruch i klikalność
a tymi agresywnymi powinny się zainteresować służby
@mirko_anonim: A ja się cieszę, że tu kiedyś weszłam, bo dopiero teraz widzę, jacy są ludzie. Do tej pory było to całkowicie poza moją percepcją, mimo że jestem pewnie 2 x starsza od średniej wieku użytkowników. Aż nie mogę uwierzyć w to, w jakiej nieświadomości żyłam.
bo wiedzieli że będzie z tym co raz gorzej, jeszcze trochę i peany by głosili sprawcy tego ataku
intzele to zakała internetu, mądrzy admini by działali coś z tym, niestety liczy się ruch i klikalność
a tymi agresywnymi powinny się zainteresować służby
Same zmiany partnerow/partnerek zwykle juz tak sie odbywaja, ze najpierw ktos zaczyna nowy zwiazek a dopiero pozniej konczy stary. Takie zycie.
@mirko_anonim: raczej sfrustrowani 33-latkowie, którzy nawet nie byli w sytuacji, w której by ich odrzuciła koleżanka z klasy...