Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od jakiegoś czasu jestem w kontakcie z pewną dziewczyną, z którą spotkałem się raz. Kontakt jest różny, czasami zlewa, czasami pisze sama więc generalnie dostaje sprzeczne sygnały. W przyszłym tygodniu jest niby umówione kolejne spotkanie ale w zasadzie naszła mnie myśl, żeby jakoś delikatnie skonfrontować jej chęci (bądź niechęci) względem mojej osoby. Mam w głowie mniej więcej co chce jej napisać, ale może ma ktoś jakiś dobry pomysł, co napisać, żeby zbytnio pretensjonalnie nie wyszło lub żeby nie wypadło na to, że stawiam ją jakoś pod murem. bo jednak prawie sie nie znajmy a mi generalnie szkoda trochę czasu i uwagi xd
#tinder

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: wykopowy_brukselek
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nie pisz żadnych ckliwych elaboratów ani nie rób jej żadnych monologów na ten temat w realu. zabierz ją na spotkanie/spotkania i powoli przesuwaj granice. jak zaproponujesz netflix and chill i laska się zgodzi to już wiesz na czym stoisz. jak zacznie się wymigiwać i będzie cię trzymała na dystans to juz wiesz że siedzisz we friendzonie. tak czy siak, ciesz się wspólnie spędzonym czasem, baw się dobrze i bez
  • Odpowiedz