Aktywne Wpisy
RicoElectrico +201
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
WielkiNos +197
Ekstrawertyczna juleczka egzaltacyjna dziwi się że pracujący za najniższą krajową kontroler biletów w komunikacji miejskiej nie zna 5 języków i nie skończył co najmniej 2 kierunków studiów.
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
To nie było Ferrari Testarossa, ani nawet M8 starej za milion złotych, tylko stara renówa.
RS'y chodzą po 50k. Sporo zainwestował - ale patrząc na pełną listę modów, części, strojenia - wątpię że dał drugie tyle.
Więc to drogie auto kosztowało mniej niż nowa Dacia Duster.
No Oskar Banan Miliarder. Ok, to dalej kupa kasy jak na 24 latka - ale niektórzy piszą jakby to było jakieś ultra drogie i ultra sportowe auto za milion xD
#heheszki #krakow #wypadek #samochody #carboners #motoryzacja
Gdybym był w opór bogaty i miał gówniaka, to też bym mu zapewniał życie na poziomie
Ale używana stara meganka to nie M4 z salonu za pół bańki
@vin42: gruntu hyhy
Jesli nie zrobił 100k km w tym czasie to nie miał wystarczającej praktyki na karku by jezdzic sportowym autem.
Jeden fakt jest niepodważalny, załadował auto 4 chłopami i pajacował na mieście. Każdy kto ma mozg wie że każde auto prowadzi sie jak kupa przy takim ładunku
@cwlmod: na tych semi to raczej nie kręcił dużych tras bo musiałby je co chwilę wymieniać
Z drugiej strony, czytając liste jego modów to jak myslisz ile razy był na torze żeby je wykorzystać i poprawić skilla?
Zero czy może w ogole? xD
Jak ktos robi takie moce w fwd to jeżdżąc na torze wiedział y że to nie ma żadnego sensu poza jakikiś dragami, ktore i tak będą śmieszne dla auta fwd.
Ale rozumiem, ze boli bo większość z was po kilku przepracowanych latach nie ma nawet 1000pln oszczędności tylko żyjecie od wypłaty do wypłaty.
A i tak życie od wypłaty do wypłaty to jest dla was bogactwo bo przecież ma się prace i zarabia pieniądze.
I oczywiście te tekstu to stara jest winna.. No tak. Żyje znana patocelebrytka to jest okazja się na niej wyładować bo przecież
Komentarz usunięty przez autora Wpisu