Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki spod tagu #zycietruckera i #bekaztransa czy aktualnie idzie wyciągnąć na plandece (lub inna naczepa ale z podobną specyfiką) 10k PLN na m-c? System Pon-Pt (czasami sobota rano) czyli załadunek w PL, wyjazd do DE/NL/BE, zrzutka, załadunek i powrót i co najważniejsze bez gonitwy i bez żadnych FIXów?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wezsepigulke zawsze jakiś week w Anglii zrobię, nawet jak jest pięknie robota ułożona że nie czekam na zlecenia to te 8dni minimum jestem w trasie. ladujemy różnie, h cz sk D ->UK i powrót
  • Odpowiedz
@wezsepigulke racja. choć system chyba mam najlepszy kółko dom kółko dom. jazda od pn do pt to lipa, nic nie załatwisz, zakupy ciężko ogarnąć, cały czas w pośpiechu. lipa. Ty jak jeździsz?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak jeżdżę poniedziałek piątek to 9 mam jak dwie soboty wpadną to i 11 Głównie pl de trochę nl trochę Belgi raz na rok Ch prosta robota 60% powtarzalna.Auto trochę klamot ale zarabiam a nie spłacam leasingu nie mojego auta.Ale bywało lepiej...Tak że 10 realne tylko od regionu Polski zależy.
  • Odpowiedz
@wezsepigulke: kiedyś dawno się nad tym zastanawiałem tekst "ja mam dietę i mam wyje...." ale szybko zrozumiałem że nic się nie bierze z niczego są te same frachty za różne stawki o różnych porach tygodnia. @zolwik89 jeden woli siedzieć w weekend w domu inny na parkingu a później tydzień w domu.Innymi słowy jeden zbiera grzejniki inny akumulatory a podobnymi wózkami jadą na skup złomu.
  • Odpowiedz
@looolbeka: nie ma dniówki jest liczenie z sufitu ale się rozumiemy raz na cztery miesiące trzeba iść przypomnieć warunki zatrudnienia i jest ok.Ślaskie.Napewno są lepsze oferty ale nie chcę mi się zimą zapierdzielac osobówka 100 km do roboty
  • Odpowiedz