Wpis z mikrobloga

Nie no - wybuchłem śmiechem przez odrealnienie kuców. Pod konfederackim wpisem, w którym największe zarzuty w stronę Petru, to oczywiście jego nieistotne przejęzyczenia sprzed 8 lat, pojawiły się poniższe komentarze:

Ale petru ma brzydka facjate

bez mejkapu wypada tak samo jak bez wyuczenia tekstu na pamięć

Przecież Petru wygląda świetnie - szczególnie biorąc pod uwagę, że jest po pięćdziesiątce. Wyśmienita linia włosów, dobra sylwetka, niebieskie hunter eyes, solidnie zarysowana, męska szczęka i estetyczne kości policzkowe, które pomimo upływu lat dopełniają całokształt stereotypowego ojca Oskara Deweloperskiego z Wilanowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mentzen z kolei ma o wiele słabszą linię włosów (pomimo, że jest 15 lat młodszy), okrągłe oczy ofiary, tzw. „prey eyes” o kolorze taniej kawy rozpuszczalnej, pulchne i „pućkowate” policzki oraz okrąglutką szczękę. Wszystko to razem tworzy stereotypowe baby face. Widać też, że ma lekką nadwagę i słaby frame.

Edit.

Pokusiłem się też o sprawdzenie, jak powyżsi panowie wyglądali, gdy byli młodsi i tu możemy już serio mówić o deklasacji. Petru był typowym oskim 7/10, a Mentzen stereotypowym, ulanym, beciakiem-zakolakiem 3/10 xD w komentarzu wrzucam porównanie.

#bekazkonfederacji #bekazprawakow #blackpill #petru #polityka
Tywin_Lannister - Nie no - wybuchłem śmiechem przez odrealnienie kuców. Pod konfedera...

źródło: 595E6E36-0FFB-48FC-9B41-E7D5FEAFE94F

Pobierz
  • 16
@Tywin_Lannister

Wytykanie ludziom wyglądu to jest akurat cecha całego społeczeństwa, bez różnicy czy kuc czy lewak czy jeszcze inny. Tak samo jak wytykają pisiorom, tak samo wytykają lewakom, tak samo wytykają konfederatom. Gorsza jest hipokryzja jak się #!$%@? "każdy może wyglądać jak chce", a później ciśnie publicznie komuś po wyglądzie już #!$%@?ąc od tego jaki on jest, tylko, dlatego że się z nim nie zgadza.

Ale to fakt, że jeśli chodzi o
@Tywin_Lannister: Nawet moja babcia powiedziała, że Petru to przystojny polityk xD Ale przecież jak na swój wiek to wygląda świetnie, jak na lata 90 w warunkach polskich śmiało można powiedzieć, że pod względem wyglądu to było górne 5 procent.

W ogóle chłop przystojny, poważna praca, dobre zarobki. Mówiąc krótko mamy tu rodzinę warszawską

dziadek- Dariusz Rosati, tata- Petru i syn/wnuk Oskar Developerski. A pradziadek Leszek Balcerowicz xD

PS: Panie Tywin, kiedy
Dodatkowo Petru ma chyba te 180+

@Niski_Manlet: nie, to kurdupel, przechodziłem kiedyś obok niego i aż się zdziwiłem, w dodatku morda jakaś pomarańczowo-fioletowa jak u przepitego żula