Aktywne Wpisy
pan_dudzian +251
Niesondzem +27
Przegrywy, nie oszukujcie samych siebie z cenami mieszkań. #nieruchomosci
Macie lepszą możliwość zakupu mieszkania za swoje obecne zarobki niż mieli ludzie 15 lat temu i takie są twarde statystyki.
TO NIE ŚWIAT NIE POZWALA WAM KUPIĆ MIESZKANIA TYLKO WASZE #!$%@? ŻYCIOWE. Ludzie sobie radzili wcześniej i nie płakali.
#polska #bekazprzegrywow #pracbaza
Macie lepszą możliwość zakupu mieszkania za swoje obecne zarobki niż mieli ludzie 15 lat temu i takie są twarde statystyki.
TO NIE ŚWIAT NIE POZWALA WAM KUPIĆ MIESZKANIA TYLKO WASZE #!$%@? ŻYCIOWE. Ludzie sobie radzili wcześniej i nie płakali.
#polska #bekazprzegrywow #pracbaza
Niestety, tego punktu nie dostałem, bo urodziłem się z kawałkiem mięsa między nogami... Niby jakoś bardzo na tym stażu mi nie zależało, ale niesmak pozostał, bo padłem właśnie ofiarą dyskryminacji mężczyzn...
#pieklomezczyzn #pieklokobiet #dyskryminacjamezczyzn #redpill #blackpill #p0lka
Ty jesteś gorsza i żałosna
Każde rozróżnianie ze względu na płeć czy kolor skóry to dyskryminacja, jeżeli tego nie rozumiesz to jesteś dodatkowo głupia
Czy to czasem nie wykopy się mazgaja że kobiety mają być takie srakie i owakie?
@Linnior88: Kompletna bzdura. Większość ofiar zabójstw to faceci.
A np. według statystyk z USA ofiary przemocy to ok pół na pół z lekką przewagą facetów.
Polecam więcej sprawdzania danych, a mniej czytania feministycznych agitek.
@lukasj: A niepelnosprytnosci nie bylo? Bo to by bardziej pasowalo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Linnior88: najgorsza jest właśnie taka płaczliwa rozhisteryzowana dziewczynka, która nigdy w domu nie posprząta (ale też nie pracuje), a na mieście sama zaczepia gości w poczuciu bezkarności, a jak któryś jej wywali lepe
@Linnior88: Ile razy w życiu dostałaś w mordę od przypadkowego człowieka na imprezie? Ile razy w życiu musiałaś się #!$%@?ć?
Spoko, znam odpowiedź. Zamknij się już i przestań kompromitować normalne kobiety xD
@szasznik: kobiety tych facetów zabijają?
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.