Aktywne Wpisy
xoxo900 +4
Chciałabym kogoś poznać, tylko gdzie?
Nie wiem skąd się wzięło przekonanie że dziewczyna która jest młoda i ładna ma masę adoratorów.
Mam 25 lat, skończone studia, dobra praca. Oceniam siebie na 7/10.
Zaraz ktoś napisze, nie masz zainteresowania bo nie jesteś 7/10 tylko 5/10. Jestem szczupła, sredniego wzrostu, długie włosy, proporcjonalna sylwetka, ładna twarz. Nie jestem żadną pięknością z urodą WOW, nie mam operacji plastycznych, poprawianych ust, naturalna uroda.
Oglądam youtuberów którzy porównują sobie kto wypisywał do nich na IG, ten piłkarz do niej pisał, tamten, itd. Przechwalają się że mają skrzynkę zapchaną w wiadomościach i sobie wybierają któremu odpisać.
Nie wiem skąd się wzięło przekonanie że dziewczyna która jest młoda i ładna ma masę adoratorów.
Mam 25 lat, skończone studia, dobra praca. Oceniam siebie na 7/10.
Zaraz ktoś napisze, nie masz zainteresowania bo nie jesteś 7/10 tylko 5/10. Jestem szczupła, sredniego wzrostu, długie włosy, proporcjonalna sylwetka, ładna twarz. Nie jestem żadną pięknością z urodą WOW, nie mam operacji plastycznych, poprawianych ust, naturalna uroda.
Oglądam youtuberów którzy porównują sobie kto wypisywał do nich na IG, ten piłkarz do niej pisał, tamten, itd. Przechwalają się że mają skrzynkę zapchaną w wiadomościach i sobie wybierają któremu odpisać.
MiniKierownik +115
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#konfederacja #polityka #kukiz #bekazkonfederacji
Sam fakt, że zamknęliście mordy na prawie dwa dni rozkmianiając jaką przyjąć narrację w obronie sławka jest chyba wystarczającą odpowiedzią na saklę tej porażki.
Nawet pisowski piekarz następnego dnia w studio zgasił sławka jak peta.
@SzejdiSlimSzejdi to jest akurat oczywiste i spodziewane bo nie ma o czym dyskutować. Petru okazał się ignorantem bez podstawowej wiedzy, potrafił tylko czytać z kartki. Sławek wszystko z głowy i punktował jego braki w wiedzy i znajomości ustaw...
Swetru od 6 króli go zjadl i wysral xdd
Ale nawet jak wyliżesz do czysta, nie zmieni to faktu, że na dwa dni zamknęliście mordy i nie wiedzieliście co pisać, szukając najróżniejszych argumentów, w tym takich,
@L3stko: Ten Tyszka w PSL/Kukiz to był inny Tyszka niż w Konfederacji?
I ten email tylko potwierdza to co łatwo zaobserwować, konfederacja nigdy nie uderza w pis chyba że ogólnikami typu "pis=po", natomiast kampania anty-po jest na pełnej cały czas
Tak można skwitować Sławka z debaty
Ech. Polityka śmierdzi :C