Aktywne Wpisy
Golodupcow +34
#famemma Co sie dzieje z rudym zakolakiem? Gość mógłby regularnie streamować i wpychać wszędzie swój ryj jak inni iflu i tego nie robi. Na fame nie walczył mimo że tam na pewno mu bańki oferowali, współprac jakoś nie kojarzę to niech ktoś mnie oświeci. Ja tam akurat go mega lubie za czasy wlogów z Krakowa i #!$%@? ulanych #!$%@? i nawet nie wiem o co ktoś mógłby się do niego #!$%@?ć bo

@jolu90:
Trochę empatii, nie każdy jest Tobą. Gdyby świat był taki prosty, jak to przedstawiasz to nikt by nie jęczał.
Na przykład ja mam od kilkunastu lat problemy z chronicznym zmęczeniem, chociaż niemal nie piję kawy i nie dotykam czegokolwiek, co zawiera kofeinę czy cukier. Gdybym chciał się porządnie wyspać to nie mogę, bo bez budzika budzę się po 5-7
Osobiście nigdy nie wypiłem kawy bo skręca mnie od jej smaku. Żeby mieć energię to najlepsze jest zdrowe spanie, ale nie jeden raz, tylko zdrowe spanie na ogół. No jeszcze bupropion i amfetamina dają rade
@jolu90: nie reaguję aż tak nerwowo jak ty, ale tak, też mam lekki polew z tych "kawowych" (chociaż jeszcze gorszym sortem są ci, którzy codziennie rano z zachwytem powtarzają jak to pięknie zacząć dzień od kawy
ale mnie #!$%@?ą tacy ludzie, kawosze z koziej dupy ( ͡° ͜ʖ ͡°)