Aktywne Wpisy

sarnamarna +40
jestem dorosła i mam prawo spać w piżamie hello kitty kupionej za darmo w sinsay (bawełna 100%)
źródło: 1000019771
Pobierz
Kantar +1
Może ktoś mi wytłumaczyć reakcje w stylu „o k---a więc się zaczyna” na reddicie.
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran

Burza plany popsuła.
#rowerowyrownik #rower #szosa
Skrypt | Statystyki
źródło: PXL_20230705_144831412
Pobierz@Ojajebiren_macherien: Jak płacisz podatki to płacisz hajs na budowę dróg i ich utrzymanie. Podatki z paliwa na to nie wystarczają.
@Ojajebiren_macherien Co do kolizji to przecież ponoszą xd
@Ojajebiren_macherien: No idą tylko jak Ci napisałem jeśli płacisz podatki typu VAT CIT PIT I wiele innych to również się dokładasz do dróg. Głównie kasa idzie z podatków wymienionych przeze mnie. Podatki z paliwa to drobniaki dodatkowo to samochody bardziej niszczą drogi więc logiczne że powinny płacić więcej.
@Ojajebiren_macherien: No to przecież korzysta w sposób ograniczony. Jego koło ma ok 4cm grubości x2 a samochód prawie 20cm x4 ( ͡° ͜ʖ ͡°)