Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
a jak go namówiłeś? napisałeś do niego po prostu? a fura jakoś specjalnie przerobiona?

@PodniebnyMurzyn: pokazałem mu mojego turasa i sam stwierdził że chce :D Po prostu napisałem do niego.

I tak sporo modów, w opisie filmu trochę wylistowane ale pełna lista jest dość długa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 3
@PodniebnyMurzyn: nie zrobiłem 10 niestety przez pogodę, klocki kupiłem Ferrodo DS2500 i są nieco drogie ale wart ceny bo normalne klocki drogowe po paru przejazdach nie dość że śmierdzą to nie hamują. Zużycie wiadomo, na szczęście mam poliuretany wszędzie więc bushe itp. nie są takie złe, wydaje mi się że wylał mi jeden amortyzator ale trzyma jeszcze ok.

A Misza prywatnie bardzo wporządku, miły gość, widać że zmęczony sławą i
  • Odpowiedz
  • 0
co zostało zrobione żeby uzyskać 270 koni w m52b28? masz jakiś wykres z porządnej hamowni na to?

@agencja_bebenstwa_warmianskiego: miałem na M50 pokazal 260hp, teraz widać po logach MAF że jest wyżej miałem tylko whp (koło 240 czyli + 20%).

Mody to ITBs, barany M3 z freeflow wydechem 2x 2.25" + X-pipe i do tego wałki z S52 zestrojone na moc wysoką. Do tego ofc mapa.
  • Odpowiedz