Aktywne Wpisy
eskejper +90
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
Z perspektywy czasu jako 30-paro latek żałuję tego że w czasach studenckich za bardzo zajmowaĺem się "dorosłymi" rzeczami - praktyki, staże, praca, zlecenia. Uważałem że imprezy i zabawa jest dla szczeniaków i nieodpowiedzialnych ludzi, a ja jestem taki dorosły i fajny bo myślę o poważnych rzeczach, o przyszłości, karierze. Natomiast prawda jest taka, że na pracę i karierę jest duuuuużo czasu a okienko na znajomości i zabawę bardzo krótkie. Ja się nie wybawiłem i nie korzystałem z młodości a nadrobić się tego już nie da bo ta energia, spontaniczność, otwartość ludzka już się nie powtórzy.
Do młodych - jeśli macie okazje to korzystajcie bo po studiach wszystko pęka jak bańka mydlana, nagle nikt nie ma czasu, nikt nic nie organizuje, nikt nie chce nigdzie wychodzić i nikt nie chce poznawać nowych osób.
#zalesie #feels
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Zabawic to sie trzeba nauczyc w gimnazjum i liceum - bo i tak zawsze zdasz. Najwyzej pojdziesz na studia prywatne, najwyzej 2-3 lata pozniej bo musisz zarobic na nie na truskawach. Ale wlasnie
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: Mnie tam nic nie pękło. Prawdą jest że zmieniło się grono znajomych - dzieciaci z niego wypadli - ale po 30 nadal jest fajnie.