Aktywne Wpisy

WonszWykopowy +101
Rozumiecie że polo w najbardziej basicowej, absolutnie najtańszej jaka istnieje bieda wersji zaczyna się od 100k?
To jest jakaś #!$%@? abstrakcja w jakich czasach przyszło nam żyć (╥﹏╥)
#samochody #motoryzacja #ekonomia
To jest jakaś #!$%@? abstrakcja w jakich czasach przyszło nam żyć (╥﹏╥)
#samochody #motoryzacja #ekonomia

rysiekryszard +74
Znowu tu ciagle czytam o Mirkach, ktorzy sie dziwia, ze kobieta slabo odpisuje, nie angazuje sie w rozmowe. ZROZUMCIE DO #!$%@?, ZE TO KOBIETA PODRYWA MEZCZYZNE. Wiem, ze wam sie styki teraz przepalaja, bo cale zycie was spoleczenstwo uczylo czego innego, ale tak to nie dziala. Kobieta stanie na glowie, zeby szukac kontaktu z mezczyzna, ktory jej sie podoba, bo pcha ja do tego biologia, najbardziej pierwotne insynkty. Wy, owszem, mozecie wyspermic

I teraz hurr durr „5 TYSIĘCY NIE STARCZY IM ABY JEŚĆ I PIĆ”.
Dla ludzi kwintesencją zycia jest jedzenie i picie. Wrócić z roboty, nażreć się ziemniaków, wypić 4 piwa i pójść spać. Smutne, ale bardzo prawdziwe. Nawet się utarło w języku, że ludzie mówią potocznie „… zostaje mi na jedzenie”.
Co z innymi wydatkami? Sport, hobby, pasje, podróże, ubrania, biżuteria, prywatni lekarze, samochody, gadżety, sprzęt elektorniczny? To wszystko nie istnieje? Czy dopiero zacznie istnieć za XX lat gdy uda się spłacić kredyt?
#kredythipoteczny #bekazpodludzi #p0lka #kredyt #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@30062018: noo jak na jedzenie nie starcza to nie bierzesz się za inne wydatki
https://wykop.pl/wpis/71927463/no-i-tak-to-sie-zyje-0-0-kredythipoteczny-dom-budo#254266745
po spłaceniu rat kredytów zostaje im 10K i nigdzie nie ma mowy o 4-osobowej rodzinie tylko o zonie mężu i dzieciach.A jak sie bierze taki kredyt to trzeba myśleć ze raz będziesz na wozie, a raz pod wozem.
@30062018: według mojej ex teściowej to zbędne rzeczy, bo nie dają pieniędzy "na chleb" właśnie, tylko nawet wręcz przeciwnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ten screen? Przecież to odpowiedz na post który był na głównej gdzie typ się żalił, ze nie można zatankować auta bo ludzie hotdogi kupują.
Nie wiem czy wiesz, ale oprócz kredytów jest masa innych wydatków. Prąd, gaz, woda, internet, telewizja, paliwo, jakieś zajęcia dodatkowe dla dzieci, przecież to wydatki które ma każdy. Więc chyba łatwo się domyślić, że na to przysłowie
@30062018: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gościu jest takie stare powiedzenie "Jak się nie ma miedzi, to się na dupie siedzi" a nie pajacuje. Ja wiem, że wy młodzi chcecie od razu mieć dom, super brykę, najnowsze gadżety i hulać po świecie a jak najmniej pracować, ale tylko nieliczni tak mają, reszta musi znaczna część swojego życia
@30062018: ale myślisz, czy jesteś pewny ? Jeśli leasing to na 99% na firmę wiec właściciela stać albo prędzej firma, w której pracuje.Jak oddawałem firmę synowi to tez miałem 4 samochody w leasingu beż żadnych napisów