Aktywne Wpisy

MonazoPL +150
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
malutak9913 +173
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz

@RandomowyTyp: Tak, wiem. Gratuluje etatu na magazynie, tak trzymaj ziomeczku
@GrandeConnection8884: sranie też jest normalne a nie chciałabym żeby latały po internecie zdjęcia jak sram. Zresztą nawet jak masz już swoje najświętsze małżeństwo z dziewicą, i zabieracie się do tego pod kołdrą, to chyba też nie chciałbyś żeby mama widziała, a przecież to nie jest nic złego
@Chlejealewstajerano: jak wyżej w moim komentarzu. Przecież nie chodzi o to, że robienie loda to coś złego i jak ktoś sie dowie że kobieta kiedyś robiła to będzie mieć problemy xd są rzeczy po prostu których nie chcesz żeby inni oglądali, zwłaszcza rodzice bo są intymne. Tak po prostu XD
@Chlejealewstajerano: Twój ojciec zapewne u mnie pracuje i staram się go wynagradzać godnie, by mógł on utrzymywać takiego niewdzięcznego pasożyta jak Ty, który jedyne co robi to wylewa frustracje na innych w sieci zamiast się wziąć za swoje życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale tak synek, zaorałeś mnie, gg
PS
@RandomowyTyp: dlaczego szlauf? Nie ma nawet poszlak że kogokolwiek zdradziła, chyba że uważasz samo robienie loda za poniżające dla kobiety?
@RandomowyTyp: Gdzie ja to napisałem? xD
Komentarz usunięty przez autora
@AlienFromWenus: zapominasz o analnej aferze :)