Wpis z mikrobloga

@WielkiNos: ja prdl, słuchaj sobie, ani ty, ani żadna baba nie mają prawa decydować o cudzym życiu. Może to dziecko chciało żyć. I nie wiesz kim on by się stał w przyszłości, może byłby jak drugi Stephen Hawking. A może by go przebił. A może by robił coś innego... Baba była samolubna i jak nie dawała rady psychicznie, to od tego są specjaliści, a jak już tak bardzo chciała się zabić to niech kończy sama z sobą, a nie będzie jeszcze innych pociągać ze sobą na dno i to dosłownie, a takie simpy jak ty, jeszcze będą się nad nią użalać i ja usprawiedliwiać. Ojejku biedna kobieta, zabiła swoje dziecko, musiało jej być bardzo przykro i ciężko... Ja prdl witamy w Polsce krainie Kuków i simpów, którzy wciskają na każdym kroku swoją lgbtowską, obrzydliwą propagandę, że gdyby zabiła te dziecko jak było nienarodzone, to by teraz nie musiała go zabijać... Poza tym siedem lat temu aborcja była możliwa. Nie pozdrawiam. Hatfu <clownwordl.exe>

Pisze osobny post, bo komentarz zaraz byłby usunięty.

#bekazpodludzi #bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #neuropa #homokomando #podludzie #aborcja #morderstwo #polska #4konserwy
k.....c - @WielkiNos: ja prdl, słuchaj sobie, ani ty, ani żadna baba nie mają prawa d...

źródło: Screenshot_20230702_173003

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kxniec nie usuwam komentarzy, mogłeś dodać tam. Usunęłam tylko 1, bo ogłosiłam, że to było zabójstwo zanim ta info była oficjalna.

Nigdy nie będę oceniać tak kategorycznie jak ty ludzi wychowujących niepełnosprawne dziecko i tyle. Nie mam prawa po prostu bo są to zbyt trudne tematy.
  • Odpowiedz