Wpis z mikrobloga

mysle, ze laska ktora robi gałe w fotobudce miała i bedzie miala jeszcze wielu partnerow seksualnych

@qwenti: niby dlaczego? co ma poziom ekshibicjonizmu do liczby partnerów? męża mam co z nim 15 lat jestem i z 10x bardziej wyuzdane rzeczy robimy
  • Odpowiedz
laski często mają nawet na głupią gałę ciśnienie większe jak każdy z nas mógłby to sobie wyobrazić.

@Cztero0404: p0lki mają ciśnienie tylko mahoniowe gały, ewentualnie Chada, a nie kindybała zwykłego chłopa xD
  • Odpowiedz
@Neeveermind: skąd wiesz że jej chłop to nie ten któremu loda robiła? xDDDD

@niochland: to zastanów się teraz ilu średnio chłopów ma baba, aż trafi na tego, który zostanie jej mężem, i odpowiedz sobie na pytanie, czy bardziej prawdopodobne że dany chłop będzie w przyszłości jej mężem, czy że nie będzie.
  • Odpowiedz
@erni13, @Aguirre_gniew_brzozy: Na głównej jest znalezisko dotyczące artykułu, w którym dają bezpośredni link do zdjęcia, gdzie są wstawione te same zdjęcia wyłącznie z zasłoniętymi oczami gościówy - resztę widać. Śmieszne, bo natomiast tu już oczy widać, co chyba jest bardziej niezgodne z prawem niż p---s, ale nie znam się.

Link do znaleziska i artykułu z niego. Bezpośrednio do zdjęcia nie daje, bo pewnie bana dadzą, jak się obudzą:
  • Odpowiedz
@niochland: jestem serio zalamany banda tych idiotow
zaden chyba nigdy nie mial dziewczyny
psy na niej wieszaja, bo laske zrobila swojemu partnerowi i myslala ze zdjecia beda tylko DLA NIEJ
w usa by ladne odszkodowanie zgarnela od wlasciciela tej maszyny
oby u nas tez tak bylo
  • Odpowiedz