Aktywne Wpisy
Jacinda +583
hej Mireczki, nie wiem czy jest ktoś tutaj co pamięta mój post sprzed sześciu lat, kiedy chwaliłam się wynikami z matury:
mój wpis z 2018
Przyszłam się pochwalić, że studia skończyłam, udało się bez żadnej obsuwy - jestem oficjalnie lekarzem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
tera jeszcze trochę papierkowej roboty i
mój wpis z 2018
Przyszłam się pochwalić, że studia skończyłam, udało się bez żadnej obsuwy - jestem oficjalnie lekarzem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
tera jeszcze trochę papierkowej roboty i
mcsQ +81
od kiedy jagodzianki to produkt premium? takie ceny teraz w Polsce? xD
#inflacja
#inflacja
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Niestety nie miała szczęścia żeby jej marny żywot zakończył jakiś wypadek i skończyło się cierpienie ich oboje, dlatego zabiła i dziecko i siebie. Siebie, bo bez niego by nie mogła żyć, jego bo strata matki dla dziecka w tym wieku to największa tragedia, a ona nie chciała mu przysparzać więcej bólu. Dziecko prawdopodobnie codziennie cierpiało, ona musiała na to patrzeć i nic nie mogła zrobić żeby mu pomóc. Przez lata żyła sama, w najgorszej bezsilności jaka może spotkać człowieka - nieuleczalna choroba dziecka. Ojciec już po porodzie ją zostawił, bo nie wytrzymał tego. Ona znosiła to tyle lat bez nadziei na poprawę i lepsze jutro.
A teraz przyjdą tacy bezdzietni moralizatorzy, Kaje Godek i Patryki Jaki, których dziećmi się zajmuje w większości opiekunka i będą osądzać. Nikt kto nie ma tak niepełnosprawnego dziecka jak ta kobieta i nie opiekuje się nim przez 7 lat 24/7 nie ma prawa jej osądzać.
#niepopularnaopinia #przemyslenia #samobojstwo #dzieciobojstwo #smierc
Jest masa osób niepełnosprawnych, którzy żyją szczęśliwie, i są wręcz bardziej pełnosprawni dzięki swojej zaradności niż wielu pełnosprawnych. Rozumiem, że pisałaś/eś tutaj swoje przypuszczenia i teorie, ale to już brzmiało jak budowanie narracji na realny scenariusz wydarzenia.
Dodatkowo jakoś standardowo na wykopie kobieta jest zła, a ojcu który odszedł i zostawił ją z bagażem cisza.
Ty serio myślisz że jak napiszesz jakieś stanowisko jak dziki trener to ludzie mają to propsowac
@black_coffe: tradycyjnie, matka nie chciała aborcji proponowanej przez ojca dziecka. Takie matki powinni być zamykane w więzieniach
Widzisz absurdalność swojego wpisu czy nienawiść do mężczyzn już całkowicie zaczadziła ci mózg?
@iTuTego bo się wczułam. Ciężko mi sobie wyobrazić zabicie szczęśliwego niepełnosprawnego dziecka. Sama niepełnosprawność fizyczna to nie jest coś, z czym sobie nie można poradzić, ale też nie chcę osądzać natomiast mi we wpisie
@WielkiNos: dobrze że z zabiciem gówniaka poczekała te 7 lat, żeby miał jakąkolwiek świadomość w momencie śmierci, zamiast pozbyć się tego jak było rozwinięte na poziomie myszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nowystaryziel: To sie nazywa eugenika.
Smieszne jest jak po raz kolejny historia zatacza kolo i nagle jest poparcie spoleczne dla takich rzeczy XD
@philosophy: To co może wszystkich niepełnosprawnych wyje...ć za burtę? Co myślisz rycerzyku?
Skoro 36-letnia matka miała 7-letnie dziecko, to oznacza, że urodziła je w wieku 29 lat. Im później się rodzi dzieci, tym większe ryzyko chorób. To argument za tym, że faktycznie było niepełnosprawne.