Aktywne Wpisy
rtpnX +122
Bede tatą. W grudniu. Chyba dobrze to robie? Dwa lata temu siedziałem na wykopie, grałem w Warcrafta i jadłem topczipsy. Dziś mama żone, własny biznes i nie długo potomstwo. I to nie tak że jestem jakimś czadem, 5/10 no 6/10 po prysznicu XD A wszystko to przypadkiem. Ciekawe co się wykluje z białasa jak ściana i Wietnamki z północy xD Dziwne że nie mam żadnego strachu czy wątpliwości. Chyba dorosłem do tego?
Przegryw196cm +87
Tydzień temu miałem piękny widok jak jedna Juleczka na mieście została by wzbogacona kulturowo przez jakiegoś hindusa a ta rasistka zamiast oddać się księciu Gangesu to krzyczała "ZOSTAW MNIE, NIE DOTYKAJ, RATUNKU POMOCY" a ja stojąc patrzyłem się uśmiechając i popijając swojego browara a to dopiero początek jak nasze witaminki będą odpowiadać za głos na lewicę rok temu
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
Niestety nie miała szczęścia żeby jej marny żywot zakończył jakiś wypadek i skończyło się cierpienie ich oboje, dlatego zabiła i dziecko i siebie. Siebie, bo bez niego by nie mogła żyć, jego bo strata matki dla dziecka w tym wieku to największa tragedia, a ona nie chciała mu przysparzać więcej bólu. Dziecko prawdopodobnie codziennie cierpiało, ona musiała na to patrzeć i nic nie mogła zrobić żeby mu pomóc. Przez lata żyła sama, w najgorszej bezsilności jaka może spotkać człowieka - nieuleczalna choroba dziecka. Ojciec już po porodzie ją zostawił, bo nie wytrzymał tego. Ona znosiła to tyle lat bez nadziei na poprawę i lepsze jutro.
A teraz przyjdą tacy bezdzietni moralizatorzy, Kaje Godek i Patryki Jaki, których dziećmi się zajmuje w większości opiekunka i będą osądzać. Nikt kto nie ma tak niepełnosprawnego dziecka jak ta kobieta i nie opiekuje się nim przez 7 lat 24/7 nie ma prawa jej osądzać.
#niepopularnaopinia #przemyslenia #samobojstwo #dzieciobojstwo #smierc
Reszta to twoje domysły
wybrala śmierć.
Domysły innej baby, a tu elaborat o moralności i każdego niepełnosprawnego trzeba zabić bo nie ma innego wyjścia. Jest. Wyp...aj!
Z drugiej strony najpierw lewica zrobiła z tej matki wielką bohaterkę, która rzuciła się za swoim dzieckiem do morza- chociaż gdyby to był
rzeczywiście wypadek to w 100 procentach z winy matki. Okazało się, że rozszerzony samobój to nagle wybiórcze i inne serwisy siedzą cicho.
Nie osadzanie innych bez wiedzy przez co przeszli to dobra zasada.
Z psami umiemy się etycznie obchodzić, ludzie muszą cierpieć w imię wyższego dobra, człowiek człowiekowi człowiekiem
Komentarz usunięty przez autora
@WielkiNos: w to akurat wątpię, bo jej nawet na wymianę sprzęgła w aucie nie stać
@Nowystaryziel: Jesteś pewien? A gdzie był w tym czasie ojciec dziecka?!
Zmuszanie kobiet do rodzenia takich dzieci to czyste #!$%@?ństwo i czuję autentyczny obrzydzenie do kreatur typu Kaja Godek i Mentzen