Aktywne Wpisy
Jacinda +652
hej Mireczki, nie wiem czy jest ktoś tutaj co pamięta mój post sprzed sześciu lat, kiedy chwaliłam się wynikami z matury:
mój wpis z 2018
Przyszłam się pochwalić, że studia skończyłam, udało się bez żadnej obsuwy - jestem oficjalnie lekarzem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
tera jeszcze trochę papierkowej roboty i
mój wpis z 2018
Przyszłam się pochwalić, że studia skończyłam, udało się bez żadnej obsuwy - jestem oficjalnie lekarzem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
tera jeszcze trochę papierkowej roboty i
Nooleus +72
Chłop się pierwszy raz całował w życiu i z kim i z innym chłopem :33333
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Niestety nie miała szczęścia żeby jej marny żywot zakończył jakiś wypadek i skończyło się cierpienie ich oboje, dlatego zabiła i dziecko i siebie. Siebie, bo bez niego by nie mogła żyć, jego bo strata matki dla dziecka w tym wieku to największa tragedia, a ona nie chciała mu przysparzać więcej bólu. Dziecko prawdopodobnie codziennie cierpiało, ona musiała na to patrzeć i nic nie mogła zrobić żeby mu pomóc. Przez lata żyła sama, w najgorszej bezsilności jaka może spotkać człowieka - nieuleczalna choroba dziecka. Ojciec już po porodzie ją zostawił, bo nie wytrzymał tego. Ona znosiła to tyle lat bez nadziei na poprawę i lepsze jutro.
A teraz przyjdą tacy bezdzietni moralizatorzy, Kaje Godek i Patryki Jaki, których dziećmi się zajmuje w większości opiekunka i będą osądzać. Nikt kto nie ma tak niepełnosprawnego dziecka jak ta kobieta i nie opiekuje się nim przez 7 lat 24/7 nie ma prawa jej osądzać.
#niepopularnaopinia #przemyslenia #samobojstwo #dzieciobojstwo #smierc
@MatPL1122: a co z możliwością, że urodziło się zdrowe, tylko coś poszło nie tak już poza brzuchem matki?
(O ile dziecko nie żyje bo z komentarzy nie da się określić czy przeżyły/li czy nie)
Poza tym płacimy gigantyczne składki co miesiąc ubezpieczeniowe czy zdrowotne ale jak jest problem zdrowotny to cię zostawią na ulicy bez pomocy i radź sobie sam. E. Witek, tej co mąż leży drugi rok na paliatywnej za pieniądze podatnika co jest 10 miejsc na skalę powiatu nawet nie zwróciła uwagi na matki niepełnosprawnych co poszły prosić o pomoc.
Wszystko wina tej Pauliny, bo nie zrobiła badań płodu po czym urodziła chore dziecko czyli miała słabe geny, potem jeszcze przez prawie dekadę nie wyrobiła sobie odpowiednich znajomości u np takiej E.
Matka też chora, ale na umyśle...
@MatPL1122: Niestety, co z tego że była legalna, jeśli w tym kraju z gówna i patyków masz od dawna regiony, gdzie w promieniu 200km nie masz żadnego szpitala, w którym dałoby się zrobić zabieg aborcji? Wystarczyło jeśli nie mieszkała wtedy w Grudziądzu tylko gdzieś w bastionie
Komentarz usunięty przez moderatora
Pewnie kobieta była przybita, ale coś musiało się stac na promie, zeby w przypływie emocji targnęła sie na życie. Ale to takie moje gdybanie.
Może da Wam do myślenia jak to dziecko nie chciało żyć i jak cierpiało.
- Nie umiem tego inaczej wyjaśnić - mówi Kluska. - Osoby te wpadły do wody z wysokości co najmniej 6. piętra. Samo zderzenie z lustrem wody z tej wysokości może mocno poturbować człowieka. Potem osoby te przebywały w wodzie ok. 40 min. O ile jestem w stanie sobie wyobrazić, że dorosła osoba jest w stanie zachować zimną krew i utrzymać się na powierzchni, tak nie mam pojęcia, jak tego dokonało dziecko.
@kobiaszu: ale wiesz, że niektóre wady genetyczne nie wychodzą podczas ciąży?