Wpis z mikrobloga

Ehh, miałem wczoraj imprezę u znajomego, nie oski, pierwszy raz od paru lat, poznałem zaajebistą dziewczynę, nawijaliśmy pół nocy, wziąłem kontakt, ale wytrzeźwiałem i wiem że nie moja liga, a naprawdę pierwszy raz czułem, że jest jak moja bratnia dusza i nawet nie myślałem, żeby ją przeruchać, tylko patrzyłem jej w oczy i rozmawialiśmy.... nigdy czegoś takiego nie czułem i pewnie już nie poczuje, bo moje #!$%@? nie pozwoli mi ponownie zagadać, a z resztą jak mówiłem nie moja liga. zostają wspomnienia
#przegryw
  • 44
@noswtg: wiesz co. Jesteś durniem. Kilkanaście lat temu też miałam taki wieczór. Chłopak z wyglądu 3/10 z osobowością 15/10. Nie chcę być nieskromna, ale szczerze mówiąc, to jestem dość ładna, wysportowana i podobam się facetom. Może nie 10/10, ale silna 9 ;) Wtedy nie było takich możliwości kontaktu, więc kontakt urwał się szybciej niż tego chciałam. Dziś oboje mamy poukładane życie, ja mam wspaniałego faceta on rodzinę i dzieci. Spotkaliśmy się
@ZacharJasz92: bo gadaliśmy na wszystkie tematy, czyta książki fantasy, kilka mi poleciła, ogląda filmy marvela, a jak ja jestem jego fanem, tak ona mnie przebiła, bo czytała też komiksy. Ale nie zagadam, bo czuje, ze to była kwestia tego, że była na tej samej imprezie
@imargam_2137: nie zdziw się, nie jestem frajerem. ale czuje, że to nie moja liga, bo ona podróżuje po świecie, a ja co najwyżej patrząc w kwestii standartów kraju, to mam sportowe auto i ścigam się na wyścigach, ale to nielegal, więc hajsu z tego nie ma, to nie szybcy i wściekli, że Ci ktoś 2 patole dolarów na stół wykłada za przejazd 500 metrów. To nie jest dynamiczność? Chociaż Ci przyznam,
@In-Cel: @ZacharJasz92 @R-87 @pakosik @Fulko @imargam_2137 @historiofil @Mihu_ @Szatan_Krol_Ciemnosci @Malala7 @kulass @darosoldier @RAMBOnaBOSO @JennyTheFrog @cichy-spokojny-grzeczny @_________________________________ @Naproksen sory za spam, ale #!$%@? fakt, zrobię jak mówicie, poleciła mi książki, przeczytam je i zagadam o więcej xD jak się kiedyś ożenimy to zaproszę Was z tego tagu, a jak nie to najwyżej traficie na mój pogrzeb xD
@JennyTheFrog: z niejedną gadałem i każda typowa julka, z tego portalu co piszecie i sam się nie dziwie, bo sam miałem takie zdanie, ale dziewczyna czyta książki fantasy, komiksy i ogarnia seriale lepiej niż ja, znasz taką?
sory za spam, ale #!$%@? fakt, zrobię jak mówicie, poleciła mi książki, przeczytam je i zagadam o więcej xD jak się kiedyś ożenimy to zaproszę Was z tego tagu, a jak nie to najwyżej traficie na mój pogrzeb xD

@noswtg: I bardzo dobrze, powodzenia mireczku, trzymam kciuki za to że wam się uda (ʘʘ)
@noswtg: akurat twój jedyny problem to za niska samoocena jak będziesz #!$%@? w kontaktach z tą dupcią to nic z tego nie będzie. Włącz tryb dynamicznego gościa którego nie przyćmiewa i nie zawstydza jej uroda i będzie git tylko nie bądź bucem i pajacem. Staraj się naśladować swoje zachowanie z bycia #!$%@? bo zazwyczaj wtedy się jest sobą i jest się szczerym. Powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@noswtg
Pisz i nawet mnie nie denerwuj. Wywal ze łba te wszystkie przegrywowe i blackillowe schematy na chwilę i chociaż spróbuj. Nie masz nic do stracenia, a nawet nie wiesz ile możesz zyskać. Nawet jak nic nie wyjdzie, to zostaniesz z wiedzą i doświadczeniem na przyszłość.

Pozdrawia były przegryw, co też mu jedna dwie ligi wyżej kiedyś dała szanse. Dziś jesteśmy 7 lat, zaręczeni i chłop ogarnięty jak rasowy normik, choć przegryw
Jesteście lepsi? xdd ja przynajmniej zagadałem i wziąłem numer, to pewnie więcej niż 90% portalu tutaj

@noswtg: No spoko tylko nie napalaj się za bardzo, z babami mało miałem do czynienia ale zdążyłem załapać, że trzeba do tego podchodzić na luzie. One mają naturalny skill prowadzenia rozmowy, wiedzą co chcesz usłyszeć i to usłyszysz, dlatego nie interpretuj tego jak bratnią duszę od razu. Wiesz, żebyś nie był tym typem w garniaku
@noswtg: ty się nie łam po jednym nieudanym , traktuj to jako trening bo tego jest pełno a doświadczenie jest na wagę złota. Mówi Ci to start wyga , nie bierz Sobie nic do serca.
@noswtg: Podobno laski z wyższej ligi mają mniej atencji bo faceci się boją uderzać. Jak miałeś z nią dobry vibe to zagadać nie zaszkodzi typie ;p najwyżej powie, nie xD
@noswtg: Liga jest w twojej głowie. Dziewczyna nie zna Cię z przeszłości i nie wie jaki byłeś. Masz motywację, żeby się zmienić - kreuj się dla niej na super chuopa i nawet się nie zorientujesz jak faktycznie takim zostaniesz, serio.
@noswtg

sory za spam, ale #!$%@? fakt, zrobię jak mówicie, poleciła mi książki, przeczytam je i zagadam o więcej xD

Rasowy przegryw xDD tak, tak, czytaj wszystkie książki i wtedy się odezwij, żeby dziewczyna mogła zobaczyć jakim desperatem i stalkerem jesteś xD
Zamiast po prostu od razu się odezwać dynamicznie bez czytania żadnych z tych książek. Pewnie tablice na Facebooku jej przelecisz od początku do końca też kilka razy xD