Aktywne Wpisy
nie mogę już wytrzymać w #pracbaza taka laska z Nigerii ma biurko obok mnie i nie wiem co to za murzyńskie #perfumy ale po prostu chyba składam wypowiedzienie po 16.
jak coś mnie zawoła i podjeżdżam do niej na krześle to jprdl co to jest???! Wali przyprawami że szok, jakieś bazylie czili tabasko, pieprz, baobaby, kawa... Nie wiem nie wiem
Kouros przy tym to przyjemniaczek
Ja poerdole raz miałem kurtkę obok niej
jak coś mnie zawoła i podjeżdżam do niej na krześle to jprdl co to jest???! Wali przyprawami że szok, jakieś bazylie czili tabasko, pieprz, baobaby, kawa... Nie wiem nie wiem
Kouros przy tym to przyjemniaczek
Ja poerdole raz miałem kurtkę obok niej
WonszWykopowy +526
#przegryw
@noswtg: I bardzo dobrze, powodzenia mireczku, trzymam kciuki za to że wam się uda (ʘ‿ʘ)
Pisz i nawet mnie nie denerwuj. Wywal ze łba te wszystkie przegrywowe i blackillowe schematy na chwilę i chociaż spróbuj. Nie masz nic do stracenia, a nawet nie wiesz ile możesz zyskać. Nawet jak nic nie wyjdzie, to zostaniesz z wiedzą i doświadczeniem na przyszłość.
Pozdrawia były przegryw, co też mu jedna dwie ligi wyżej kiedyś dała szanse. Dziś jesteśmy 7 lat, zaręczeni i chłop ogarnięty jak rasowy normik, choć przegryw
@noswtg: No spoko tylko nie napalaj się za bardzo, z babami mało miałem do czynienia ale zdążyłem załapać, że trzeba do tego podchodzić na luzie. One mają naturalny skill prowadzenia rozmowy, wiedzą co chcesz usłyszeć i to usłyszysz, dlatego nie interpretuj tego jak bratnią duszę od razu. Wiesz, żebyś nie był tym typem w garniaku
Rasowy przegryw xDD tak, tak, czytaj wszystkie książki i wtedy się odezwij, żeby dziewczyna mogła zobaczyć jakim desperatem i stalkerem jesteś xD
Zamiast po prostu od razu się odezwać dynamicznie bez czytania żadnych z tych książek. Pewnie tablice na Facebooku jej przelecisz od początku do końca też kilka razy xD