Aktywne Wpisy
robertx +457
GdzieJestBanan +43
Pytanie głównie do #rozowepaski, bo opinia niebieskich będzie pewnie jednoznaczna.
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
Jakiś janusz wynajmu, powołując się na przepisy przeciwpożarowe wyważa drzwi wejściem smoka i wyrzuca na bruk młodego Ukraińca pracującego w dostawach jedzenia, bo ten trzyma i ładuje w pokoju 2 monocykle i elektryczną hulajnogę. XD
Po drodze wychodzą na jaw inne smaczki, jak chociażby zakaz używania w mieszkaniu urządzeń powyżej 40 watów (xD) czy fakt że polski landlord jest byłym policjantem. Polecam profil mikoli bo naprawde dobra beka xD (oleh8753)
A wy miraski? Jakie macie zdanie na ten temat? Czy janusz postąpił własciwie eksmitując młodego imigranta?
#ukraina #ukraincy #imigranci #nieruchomosci #wynajem #afera #bekazpodludzi
Ale ten koleś płacił więc ten LandLord powinien być wyprowadzony z tego mieszkani przez policję bo to naruszenie miru domowego lokatora.
Nie przepadam za ukrami no ale tutaj kompletnie nie rozumiem czego właściciel się go czepia i zrobił aferę.
@daeun: tak tak, biedny ukrainiec, on nie panimajet.