Aktywne Wpisy

Niech mi ktos wytlumaczy bo moze mi brakuje jakiejs perspektywy. Po co obcinac pasy w foteliku i tym samym zabijac iego glowna funkcjonalnosc? Czy ja czegos nie rozumiem? xD
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
dr_Batman +38
Nie jesteście normalni.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.

#humorinformatykow
źródło: temp_file.png859163324659014819
Pobierzźródło: FzeTcovXwAIzVgh
PobierzJak pracuje zdalnie 3 lata tak na spotkaniach wewnętrznych nie miałem nigdy kamery, czy to spotkanie zespołowe, 1v1 czy jakies rozmowy o podwyżce.
Kamera jedynie do spotkań z klientami i to nie zawsze.
A uj cię obchodzi czy ktoś na kiblu siedzi na g---o spotkaniu. Jeszcze niech mikrofony każdy ma obowiązkowo włączone aby sprawdzać czy nie wstaje z krzesła xD
kamery na USB też mają zakrywane soczewki.
@nocny-mirek: Rozsądni ludzie czasami chcą z niej skorzystać. Lepszym rozwiązaniem jest taki naklejony, cienki plastikowy wichajster, który pozwala zasłonić obiektyw, gdy go nie używamy, a odsłonić, gdy użyć kamery chcemy...
@GryzeKisiel:
Chyba nie doceniasz tego, jak wiele osób ma w dupie wyskakujące komunikaty i bezmyślnie klika "OK", "Zgoda", "Włącz", "Zezwól" nawet nie czytając treści pytania, szczególnie w sytuacji stresowej typu "spotkanie z kimś ważnym w robocie".