Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aa-aa: xd . Myślita tam w tym Ołgino że się boję? Tak bałem się 24 lutego 2022 ale potem zobaczyłem że ruska armia to wydmuszka i teraz mam z nich bekę. Np z tego jak próbowali zatrzymać prigożyna. Kuuuuuuuuurrrrrrwaaaa koparka i paroma kamazami ()
  • Odpowiedz
I dlatego wycelują swoje strategiczne rakiety atomowe w nas o czym mówił tuskowi.

@aa-aa: Tarcza istnieje właśnie w celu zniwelowania takich gróźb ze strony tych turańskich prymitywów. Po ostatnich pojedynkach amerykańskich antyrakiet i rosyjskich rakiet, na miejscu kacapstwa nie paliłbym się do próby sprawdzenia jak działa baza w Redzikowie.
  • Odpowiedz
Polacy nawet nie będą wiedzieli jakie tam rakiety będą, kiedy i w co zostaną wystrzelone

I dlatego wycelują swoje strategiczne rakiety atomowe w nas o czym mówił tuskowi.

@aa-aa: chyba nie w nas, tylko w amerykańskie bazy i nie strategiczne tylko urojone xD
  • Odpowiedz
@aa-aa: bo tak zaawansowana wojskowa technologia po 1 jest tajna, po 2 wymaga długiego specjalistycznego szkolenia, pomyśl czasem, zamiast rzucać głupie frazesy
  • Odpowiedz
to normalna praktyka xD jak jedziesz na delegacje do np. Łotwy serwisować maszyny, których firma w której pracujesz jest jednym z niewielu producentów na świecie to też jedziesz tam dlatego, że firma nie chciała podzielić się całym know how bo taka wiedza jest piekielnie dużo warta, inaczej serwisowali by je Łotysze. A co dopiero jeśli chodzi o technologie wojskową.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kapral69: no normalna praktyka biorą kawał terytorium obcego państwa robią tam instalację wojskową nad którą nie będziesz miał żadnej kontroli, potęga nuklearna mówi że wyceluje w ciebie swój arsenał strategiczy bo traktuje to jako zagrożenie spoko luzik normalna sprawa no jest wszystko w porządku, jest dobrze, dobrze robią, dobrze wszystko jest w porządku. Jest git pozdrawiam całą Legnice, dobrych chłopaków i niech sie to trzyma. Dobry przekaz leci
  • Odpowiedz
no to dlaczego nie jesteśmy zaangażowani w obsługę

@aa-aa: bo pełno ruskiej agentury w naszych szeregach
poza tym "nasi" już pokazali co potrafią gdy jedna rakieta sobie doleciała do Torunia przez pół kraju,
lepiej i bezpieczniej będzie jak Hamerykańce będą to obsługiwać, taka
  • Odpowiedz
xDDD fajnie tak używać zwrotów, których znaczenia się nie zna xD Nigdzie nie przedstawiłem faktów w "różowym" świetle. To zwykłe fakty, podparte przykładami. Ale po słowach "polaczki", "różowe okulary" już wiem z kim mam do czynienia :D
  • Odpowiedz