Aktywne Wpisy

the_good_guy +777
Ostatnio miałem okazję rozmawiać z miłośnikami hałaśliwych motorów. No i mój szacunek do nich spadł poniżej 0 (wcześniej wynosił 0). Dowiedziałem się, że jeżdżą w stoperach do uszu, a kaski dobierają m.in. z uwzględnieniem tego, jak dobrze kask tłumi dźwięki. Czyli, rozumiecie, jeździ taki cymbał po mieście maszyną produkującą hałas o natężeniu ostrzału artyleryjskiego, bo to taki wspaniały dźwięk. Jednak sam się od tego dźwięku izoluje, za to skazuje na ten uciążliwy

smuteczek2000s +17
Oto książka. 9 miesięcy pracy. #ksiazki
źródło: temp_file7848894321006348914
Pobierz

źródło: Screenshot 2023-06-28 at 09-21-40 Julia Gubalska (@gubalskajulia) _ Twitter
Pobierzźródło: Screenshot 2023-06-28 at 09-23-21 Julia Gubalska (@gubalskajulia) _ Twitter
Pobierz@wiesiu2: słowo klucz "normalnych". Baba jest fanem brauna xD
Po za tym jej tt to niezła kopalnia beki. Aryjko-słowianka XDD
źródło: Screenshot 2023-06-28 at 09-34-04 Julia Gubalska (@gubalskajulia) _ Twitter
Pobierz@wiesiu2: jak dla kuca twojego pokroju to ideał to ja się nie dziwię czemu większość z was płacze na tagu przegryw, że "p0lki to coorvy" xD
Doświadczalnie to jest fifty fifty, tzn 50% k0nfiarzy w których profil wchodziłem przesiadywała całymi dniami na tagach dla przegrywów
Ja np wiem że jestem w 1/4 Niemcem 1/4 Czechem i 1/2 Polakiem.
Czy stwierdzenie że mam korzenie słowiańsko-germanskie jest śmieszne? XD
dostałem na początku tego p---------a z 2.0 i zniknąć nie chce.
@System-of-a-Daun: Wyklopki by chciały konserwatywkę, która jednocześnie płaci za siebie w restauracjach, która jednocześnie pracuje i która jednocześnie chce się zabezpieczać xDDD
Taka konserwatywka Schrodingera
@Shaggy_dg: nie fikołkuj, ona napisała "słowiańsko-aryjskie", a patrząc po tym jakie bzdury wypisuje publicznie to wysoce prawdopodobne jest, że naprawdę w to wierzy XD