Aktywne Wpisy

jmuhha +41
źródło: 1000017414
Pobierz
nobon +113
Słowo "przedsiębiorca" jest dla mnie w Polsce synonimem słów "cwaniak", "krętacz", "oszust", "wyzyskiwacz". I nie jestem jedyny z takimi skojarzeniami. Niestety solidnie sobie rodzimi biznesmeni na taki pogląd zapracowali. Ciekawe jak to jest w krajach cywilizowanych i rozwiniętych, czy tam przedsiębiorca kojarzy się pozytywnie.
#polska #biznes #przedsiebiorczosc #przemyslenia
#polska #biznes #przedsiebiorczosc #przemyslenia

To jest p------e jak działają ludzie. Jestem bardzo empatyczną różową, która się wczuwa w każdą relacje, nawet jeżeli to nic poważnego, czytaj związek. I zawsze wychodziłam na tym tak, że byłam traktowana jak g---o. Opcja b, kogoś kogo warto zghostowć, albo olewać i odzywać się raz na pół miesiąca, ale w końcu k---a miałam dość. Zaczęłam traktować w ten sposób innych i co się okazało? Nagle każdy jest mną zainteresowany. To jest p------e jak działają ludzie. #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: pozwoliłem sobie poprawić
trwała relacja/związek już tak
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Świetny plan ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcesz z empatycznego romantyka zostać #!$%@? i cynikiem,zacznij ganiać za babami, może trzeba ogólnie na wszystkie związki romantyczne rozszerzyć jednak xd
Nie rób nic co nie jest zgodne z Twoim normalnym zachowaniem, chyba wiesz jak się czułaś gdy sama byłaś tak traktowana. Zastanów się skąd to wszystko się bierze i spróbuj przepracować, bo zgrywanie femme fatale gdy