Aktywne Wpisy
Quear +2
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Borsukii +6
Top1 najlepszych czesci kobiety
Bo jednak wydaje mi się gość ważący 60kg łatwiej wyciśnie 60kg niż ten co wazy 110kg i ma wziąć 110kg
#mikrokoksy #silownia
@Herato: no jak mówisz o 110 smalcu to masz rację
Naprawdę większość ludzi tyle zrobi za 1 razem na siłowni jeśli by się nie bało
A jak ktoś trenował jakikolwiek sport to często 80-100 kg na 1 treningu zrobi
Sa jako naprawdę ostatni odpad genetyczny na treningu zrobiłem 2x100 kg ciąg i 2x100 siad (co prawda byłem gruby, ale zredukowałem do 69 kg) i wtedy po 170
Może to na takiej zasadzie, że dźwignie raz, zesra się i później przez 3 dni nie będzie mógł chodzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ten kalkulator nie uwzględnia wielu czynników, takich jak wzrost, body fat, cardio fitness i przez to od razu wyglądają podejrzanie dla mnie. Faltycznie, jest kilka różnych wzorów do wyliczania 1-RM, ale na szybko nie potrafiłem znaleźć na ile są wiarygodne i dlaczego nie uzwględniają wyżej wymienionych
A uwierz ze są takie jednostki co na 1 treningu wezmą 100 kg na klatę/ciag/siad. Tu podany wynik to serio w miare asekuracyjnie podana przeciętna część zrobi mniej cześć wiećej
@groman43: w liceum mieliśmy czasem ćwiczenie na rozgrzewkę, że brało się kolegę na barana przy drabinkach i robiło siady, a on się trzymał rękoma, ale tylko tyle by trzymać pion. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tak czytam komentarze wyżej to wychodzi mi na to, że jestem kaleką (-‸ლ) Może choć ZUS da jaką grupę.
Wykopki żyją w swojej 3bojowej bańce.
Jak jak zaczynałem przygodę z przysiadami z pustą sztangą to prawie się w-------m na ryj.
Gdybym wrzucił tam 60kg to
No właśnie u mnie wygląda to tak samo. Przy czym ci z 40kg to widać że mocno początkujący bo jeszcze nie mają tego mitycznego "lekkiego zarysu mięśni". Za to ci z topki co już jakoś wyglądają to może w porywach do 80kg wrzucą. Więcej
Gdy moja opinie nt. siłowni bazowałem na tym, o czym piszą na wypoku to sądziłem, że każdy jest tam d------y, a rzeczywistość okazała się zupełnie inna i większość bywalców sieciówek:
- Zamyka serie BP na 60kg
- Nie robi nóg, a nawet jeżeli robi to unika SQ / DL jak ognia
- Wygląda tak samo od
Ogólnie co do Twoich trzech obserwacji się zgodzę, z tym jednak zastrzeżeniem, że może nie 60kg, ale tak mniej więcej ciężar swojej masy ciała mało kto przekracza w wyciskaniu. Poza tym ja akurat na swojej sieciówce dość często widzę małolatów, którzy atakują stówę na ławie i