Aktywne Wpisy

okoboji +51
Hej, gdyby komuś rzucił się w oczy taki wózek na jakimś targu albo OLX to dajcie znać
bo został dziś skradziony z naszej klatki. Chyba mamy powrót do lat 90-tych
#afera #zlodzieje #kradna #patologiazewsi #patologiazmiasta
bo został dziś skradziony z naszej klatki. Chyba mamy powrót do lat 90-tych
#afera #zlodzieje #kradna #patologiazewsi #patologiazmiasta
źródło: IMG_9710
Pobierz
Smartek +77
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Założyłem, że będzie szukać noclegu i faktycznie zaczęła. Kiedy spytałem co u niej, powiedziała, że ma ból głowy. Winą obarczała upał i ciśnienie. Powiedziałem jej, że mam nadzieję, że na wakacjach nie będzie miała bólu głowy. Ona nie zrozumiała. Powiedziałem, że nie zamierzamy grać w szachy. Mówię o wyjeździe w góry, ale ona konsekwentnie twierdzi, że jesteśmy tylko przyjaciółmi. Zapytałem, czy jest dziewicą. Odpowiedziała, że traktuje mnie jako kolegę i nie spodziewała się innej rozmowy. Powiedziała, żebym szukał gdzie indziej "darmowego bzykania".
Powiedziałem, że mi przykro, że tak o mnie myśli. Żegnałem ją i życzyłem jej poznania swojej drugiej połówki. Przyznałem, że ją lubię... Czego ona właściwie oczekiwała?
źródło: 1000_F_242277080_co93xxrF8alcqCBldi3UzQks49OyRMKu
Pobierz@szyderczy_szczur: Nie da się ukryć, że bliskość, zaufanie i przyjaźń między mężczyzną a kobietą mogą stworzyć atmosferę, która ułatwia nawiązanie intymnej relacji. Jeśli obie strony są otwarte na tę możliwość i mają do siebie pociąg, naturalnym jest, że mogą pragnąć przejść do następnego etapu relacji, który może obejmować aspekt seksualny.
nie ma przyjaźni, zawsze jedna strona chce wiecej
Jakby Ci kolega zaproponował wyjazd w góry to chyba byś nie pomyślał, że chce Ci się dobrać do tyłka? Wygląda na to, że masz 2 wyjścia, albo być jej tylko kolegą albo zerwać z nią kontakt...