Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tamerlan: ale my wcale nie płaczemy, to wy płaczecie, że nie dajemy się nabrać na manipulację xD
szkoda, że nie zobaczę waszych min jak Konfederacja zdobędzie to 17%, które im daje Gazeta Wyborcza w Sondażu Obywatelskim II
  • Odpowiedz
  • 114
@DanPenna: od razu 120 % po co ta skromość. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ostatnio było pałowwanie do 11%. Zresztą idealnie wpisujesz się w przyklad:

Dohtur memcen co innego mowil, manipulujesz lewagu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@DanPenna: jak na razie to do kłamstw i manipulacji w rozmowach ze mną posuwają się wyłącznie osoby popierające ruskich lub konfederację, mi potrafią zarzucać takie rzeczy ale jeszcze nie zdarzyło się żeby ktoś mi to wskazał w czym manipuluje. Po prostu nie odzywają się już po takiej prośbie albo każą mi samemu znaleźć. Budują taką narrację że "lewactwo kłamie" ale nie potrafią wskazać tych kłamstw.
  • Odpowiedz
  • 5
@DanPenna: jeszcze jakiś fikolek zielonko? Ledwo udało się zgasić pożar pt. Piatka memcena a tu Grzesiu braun wychodzi i cyk: Żydzi, dewianci... ciężkie tam macie zycie w tej gimbazie
  • Odpowiedz
  • 4
@DanPenna: spokojnie, będzie pierwsza debata Sławka z kimkolwiek i będzie widoczne też w sondażach.

Btw. Uczepiłeś się lewicy, ale nie każdy antyzamordysta jest sekciarzem tej partii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 5
@DanPenna: dzięki za potwierdzenie, że też nie wierzysz w mialki intelekt Sławka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kamień z serca, rozsądny kuc wie, że dohtura zaora puste krzesło...

Pewnie będą dwie: wolna i ta w tvp. Sławek pewnie wybierze ta z ustalanymi pytaniami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 4
@DanPenna: przy memcenie to naprawde wziety mowca, przy czym będzie musiał chłopak gasić pożary pt "gwalt to mega niefajna sprawa" ale aborcji nie wolno!!!! a stąd już tylko krok do poglądów Krzysia w tej sprawie ;)
  • Odpowiedz
nie dajemy się nabrać na manipulację

@DanPenna: Dosłownie cały czas łapiecie się na kolejne super pomysły i reformy konfederacji wymyślone w pięć minut, żeby zachwycić kucy, podniecacie się tym, a po jakimś czasie spece z konfederacji usuwają dowody tego ze stron "bo im się hosting skończył, albo doktur memcen wychodzi i mówi, że to tak naprawdę niewykonalne, to tylko do ściągania wyborców, albo że to był żart XDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz