Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, mam taką uczuciową sprawę. Na moich studiach pojawiła się w grupie dziewczyna z innego miasta, która jednak po semestrze wraca do siebie (jest opcja całkiem przenieść się na moją uczelnię, nowa uczelnia obiektywnie jej się dużo bardziej podoba).

Od początku się polubiliśmy, gadamy swobodnie i jest jakaś chemia. Kilka razy się spotkaliśmy. Problem w tym, że ma chłopaka w starym mieście zamieszkania, który niby na to się zgadza (osobiście w to nie wierzę). Wysyłała mi też czasem dość dwuznaczne wiadomości (chociaż być może źle to interpretuję).

Ostatnio miała potrzebę wygadać się na różne tematy i poszliśmy na długi spacer gdzie wyżalała się na temat niepewności w przyszłości, również na temat związku. Do żadnego fizycznego kontaktu jednak nie doszło. Dzisiaj się znowu spotkaliśmy i zachowywała się całkiem inaczej, dużo bardziej zdystansowana i chłodna, czy miała moralniaka?

Czy mi się wydaje, czy jest szansa, żeby wyszło z tego coś więcej? Wydaje się być trochę rozdarta i nie chce na razie odpuścić tego chłopaka. Za tydzień przyjeżdża do niej na weekend (nie wiem co to zmieni). Lubię ją i jest moim zdaniem wartościową osobą, z którą chciałbym zostać w kontakcie, ale nie chcę być „wykorzystywany” jedynie jako worek do wylewania łez.

Jak się dalej zachować w tej sytuacji? Czekać, czy podjąć ryzyko i spróbować czegoś więcej. Jestem stosunkowo pewny, że gdyby nie miała chłopaka, to bylibyśmy w jakiejś tam relacji. Jeśli już, to chciałbym z nią poważnego związku.

#zwiazki #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem #rozowepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: napisz do niej i zapytaj czy chce wpaść do ciebie, bo masz fajne książki z dziedziny którą studiujecie i chcesz jej pokazać. jak będzie pozytywna reakcja, to działaj. jak będzie negatywna, to olej.

nie ma zaco.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Czym prędzej urwij z nią kontakt, nie odpisuj na wiadomości i nie spotykaj się z nią sam na sam. Nie marnuj na nią swojego czasu. To dziewczyna nielojalna w stosunku do obecnego partnera i naiwnością jest wierzyć, że będzie lojalna w stosunku do Ciebie. Ona się nudzi, manipuluje, gra emocjami, zachowuje się niedojrzale i toksycznie. Najgorszy sort laski. Trzymam kciuki, że się szybko wyniesiesz z tej gównianej relacji. Powodzenia!!!
  • Odpowiedz