Aktywne Wpisy

zabol358 +53
A może wsiąść tych murzynów spod granicy niemieckiej, wrzucić ich do lasu i ten który pierwszy złapie Tadeusza wygrywa legalny pobyt i obywatelstwo #limanowa

#koty #pytaniedoeksperta
Ile wam kotek najdłużej nie wracał? Mojego nie ma drugi tydzień (╯︵╰,). Zdarzało się szefowi nie wrócić po 4, może 5 dni, ale nie k---a 2 tygodnie.
Dla informacji:
-kot nie wykastrowany
Ile wam kotek najdłużej nie wracał? Mojego nie ma drugi tydzień (╯︵╰,). Zdarzało się szefowi nie wrócić po 4, może 5 dni, ale nie k---a 2 tygodnie.
Dla informacji:
-kot nie wykastrowany

"Jak będziesz miała 25 lat masz mieć już dziecko, do 35 roku masz mieć już co najmniej 2 i potem już masz przestać się rozmnażać".
Ja np mam 28 lat, dzieci nie mam - nie zamierzam mieć, raczej moje zdanie już się nie zmieni, a
Nie dziwię się, że nawet konfederacja w sondażach miała o jeden procent większe poparcie wśród młodych kobiet od partii razem.
Wracając do tematu to jeden czy dwa podpunkty z którymi się zgadzam i tak nie zachęcą mnie do zagłosowania na partię
Powinni być decyzyjni, ale nie w 100%.
Jest dużo pseudokatolickich rodzin, gdzie chłopcom się wmawia, ze masturbacja to grzech i to najgorsze co może być, że oślepną, trafią do piekła itp. - ogólnie pranie mózgu.
Takie dzieci potem chodzą sfrustrowane, wypełnione hormonami, którym nie mogą dać upustu, bo się boją.
A
To działa tylko w utopijnym państwie. Polsce daleko od tego.
To by było super jakby rodzice byli odpowiedzialni - to by było najlepsze podejście.
Sama byłam wielokrotnie ofiarą durnego systemu szkolnictwa, ale wiem, że bez niego - byłoby jeszcze gorzej.
Jakby szkoły były tylko prywatne, to bym pewnie do żadnej szkoły nie poszła - rodziców nie byłoby na to
Ale dzisiaj pracuje i widzę, że nie wyrabiam korpo normy :D a muszę pracować i płacić podatki, by przegrywy miały na zasiłek dla bezrobotnych
Na gumę nie miał to z podatków? Kpina