Aktywne Wpisy
Jakie możecie polecić gry na PC ale takie naprawdę klimatyczne i wciągające? Próbowałem grać w gry z 2015-2024r ale to straszne ścieki są xD
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
sunflower1994 +68
Witajcie,
Czy zastanawialiście się kiedyś, czy można bez żadnych konsekwencji podrabiać dokumenty wydawane przez państwową instytucję i posługiwać się nimi legalnie? Otóż można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tutaj są budzące wątpliwość fragmenty:
https://ibb.co/QMBK9jh
Dla potwierdzenia, że wstawione zdjęcie jest prawdziwe wstawiam link bezpośrednio do strony producenta, na której jest oryginalna wersja dokumentu (można przyjrzeć się zaznaczonym fragmentom):
https://store.pavisorte.com/attachments/28/a0/Atest%20Higieniczny.pdf
Wyjaśnienie:
Kupiliśmy z mężem posadzkę, która miała być bezpieczna w
Czy zastanawialiście się kiedyś, czy można bez żadnych konsekwencji podrabiać dokumenty wydawane przez państwową instytucję i posługiwać się nimi legalnie? Otóż można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tutaj są budzące wątpliwość fragmenty:
https://ibb.co/QMBK9jh
Dla potwierdzenia, że wstawione zdjęcie jest prawdziwe wstawiam link bezpośrednio do strony producenta, na której jest oryginalna wersja dokumentu (można przyjrzeć się zaznaczonym fragmentom):
https://store.pavisorte.com/attachments/28/a0/Atest%20Higieniczny.pdf
Wyjaśnienie:
Kupiliśmy z mężem posadzkę, która miała być bezpieczna w
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
"Jak będziesz miała 25 lat masz mieć już dziecko, do 35 roku masz mieć już co najmniej 2 i potem już masz przestać się rozmnażać".
Ja np mam 28 lat, dzieci nie mam - nie zamierzam mieć, raczej moje zdanie już się nie zmieni,
Nie dziwię się, że nawet konfederacja w sondażach miała o jeden procent większe poparcie wśród młodych kobiet od partii razem.
Ostatnio jakiś wykopek się chwalił, że się dowiedział, że kobiety mają przewody moczowe i rozrodcze.
Potem takie kwiatki wychodzą typu "plemniki śpią w nocy", "masturbacja jest zła i od tego się ślepnie i rosną włosy między palcami".
Czy chcemy czy nie w Polsce jest patologia. Chcąc ją wyeliminować trzeba edukować dzieci. Rodzice się tym nie zajmą.
A rozmowy o masturbacji nie są działem biologii, tylko właśnie edukacji seksualnej.
Chłopcy muszą wiedzieć, że to jest normalne, to nie jest złe. Jezus nie patrzy na nich jak to robią.
Chłopcy też powinni poznawać właśnie wiedzę odnośnie seksualności dziewczynek, a dziewczynki o seksualności chłopców.
Mnie
Wracając do tematu to jeden czy dwa podpunkty z którymi się zgadzam i tak nie zachęcą mnie do zagłosowania na partię Razem.
Powinni być decyzyjni, ale nie w 100%.
Jest dużo pseudokatolickich rodzin, gdzie chłopcom się wmawia, ze masturbacja to grzech i to najgorsze co może być, że oślepną, trafią do piekła itp. - ogólnie pranie mózgu.
Takie dzieci potem chodzą sfrustrowane, wypełnione hormonami, którym nie mogą dać upustu, bo się boją.
A dziewczynkom
Z drugiej strony nie mogła sobie poradzić z kilkoma dzieciakami typowymi patusami- skargi, wzywanie rodziców nic nie dawało. Koniec 3 klasy, więc już się cieszyła że ma problem z głowy bo małe patusy pójdą do 4 klasy,
Nikt nie mówi o wtłaczaniu lewicowych poglądów, tylko o tym, żeby dzieciak się dowiedział, że jak będzie iskać fistaszka to nie będzie się gotował w kotle u diabła.
Dzieci są różne- jedne szybciej się rozwijają, a drugie wolniej- tak samo z dojrzewaniem. Rodzić powinien uczyć o kwestiach seksualności bo to rodzic powinien znać indywidualnie swoje dziecko lepiej niż jakiś plan- kiedyś przy Strajku Kobiet był przedstawiany jako pomysł.
To działa tylko w utopijnym państwie. Polsce daleko od tego.
To by było super jakby rodzice byli odpowiedzialni - to by było najlepsze podejście.
Sama byłam wielokrotnie ofiarą durnego systemu szkolnictwa, ale wiem, że bez niego - byłoby jeszcze gorzej.
Jakby szkoły były tylko prywatne, to bym pewnie do żadnej szkoły nie poszła - rodziców nie byłoby na to stać.
Szkoły
Ale dzisiaj pracuje i widzę, że nie wyrabiam korpo normy :D a muszę pracować i płacić podatki, by przegrywy miały na zasiłek dla bezrobotnych
Na gumę nie miał to z podatków? Kpina
@Nowystaryziel: to chyba postulat Mentzena, że polityk ma się nie wpieprzać w tematy, na których się nie zna (dostał pytanie dot. religii i krzyży w szkołach). Wg niego większe pole do manewru powinny mieć osoby rzeczywiście