Aktywne Wpisy
Guadalajara +182
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?

źródło: FB_IMG_1751238533886
PobierzKoteły, żeby osiągnąć nirvanę potrzebują odbębnić swój cykl łowiecki, którego odtworzenie w czterech ścianach jest banalnie proste, przy czym nikt go nie rozsmaruje na asfalcie i nie zarazi się żadnym patatajstwem
Wystarczy pobawić się z nim z kilkanaście minut przed podaniem żarcia jakąś wędką, ot, cała filozofia
źródło: temp_file366937521977966858
PobierzBawiłem się z nim tak gdy był mały, ale jaja mu urosły, nabrzmiały jak arbuzy, wątpię czy wciąż chciałby bawić się piłeczką na sznurku. Mało
@PrawdziwyEuropejczyk: z tym to tak srednio, chyba ze jest stary kot to nie ma co, jednak jak koty są młode, domowe ale wychodzące to sterylizacja sie przydaje, mniej jest bezdomnosci kotow, jesli mozna tak sie wyrazic, kot unika wtedy walk z innymi kotami, nie złapie FIV czy jak to sie tam zwie
źródło: 5aa5d6321cf7e5c16bef7f4ae6644980
Pobierz@TobiaszSuchy Teraz to wiem, ogólnie jaja sobie robię i jakoś próbuje relatywizować zaistniałą sytuację. Następnym razem jak będę miał kota, to od razu kastracja i siedzi w domu zadbany i czysty czeka na mój powrót razem z psem. Ten już raczej za stary na kastrację, o ile wróci, choć sam nie wiem, może na starość by siedział i pilnował
@PrawdziwyEuropejczyk: pół roku
Serio. Prawdopodobnie znalazł drugi dom. A jak wracał, to pachniał kobiecymi perfumami.