Aktywne Wpisy
ciesIak +9
K---a mam 33 lata i nie mam nawet #prawojazdy
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta
zapatrzon_w_grunt +373
Moderacja perfidnie kłamie, dodając nagłówek do mojego znaleziska. Oczywiście niezalogowani użytkownicy wpadają w cenzurę czy chcą czy nie chcą. Bo tak. Zalogowani trafiają domyślnie w cenzurę. Chcesz wyjść? Szukaj sobie opcji w ustawieniach mireczku. Twój wpis trafił na ocenzurowane? Nikt Ci o tym nie powie, bo tak działa Shadow Ban.
Chłopa wkurzał Forerunner bo miał kiepską baterie, więc chłop kupił se Fenixa, śmiechu warte. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tak wiem, za duży jak na mój nadgarstek. Tak wiem, mam owłosioną łape.
@Lord_Yabol: Mieści się, w dopasowaniu raczej chodzi o wygodę i funkcjonalność.
Chociaż ja miałem forerunnera 935 i bateria spokojnie na 10-12 dni wystarczała, wiec mysle, ze to ok wynik.
@profaza: Ja mam 945, ale biegałem z pasem do pomiaru tętna i z muzyką (która jest mega prądożerna), to wystarczał mi na niecałe 3 treningi. A że planuje start w maratonie, to obawiam się, że mógł mi nie wystarczyć na cały bieg.
@sEB-q: Chodzi Ci o to od paska? Jasne, przy każdym Garminie miałem jakieś dziwne odparzenia od tego silikonowego paska, przy bransolecie od majfrendów nie mam problemu.
Chyba, że w 945 bateria już zajechana bo domyślnie 9-10h wytrzymuje w gps + music