Aktywne Wpisy
Pan_Kerfus +212
Dzisiaj w Biedronce spotkała mnie miła niespodzianka. Chciałem zrobić zakupy i kupić m.in. mleko na promocji. Byłem w sklepie o 6:20, żeby mieć większe szanse na zakup produktów, które szybko znikają. I zauważyłem 2 osoby, które zaparkowały do 3 wózków sklepowych wszystkie kartony mleka, które było na promocji - cała paleta. I jakie było moje miłe zaskoczenie, gdy kasjerka im powiedziała, że klientów hurtowych nie obsługują przy kasach tradycyjnych. Mieli do wyboru
youngP +607
beka z tego matiego xdd
#autyzm #asperger #psychologia #depresja
@Desire22: 1. Wystąpienie o orzeczenie o niepełnosprawności, 2. Dodatkowa pomoc w szkole, 3. Nakierowana pomoc psychologa lub lekarza 4. Większe zrozumienie siebie 5. Zwolnienie ze służby wojskowej
Równie dobrze, a nawet lepiej, możesz:
-Sprawdzić cechy jakie mogą przejawiać osoby ze spektrum,
-zakreślasz te co masz,
-szukasz rozwiązań jakie stosuje się na terapii lub innych rozwiązań, które wcale nie muszą być gorsze - ale konkretnie pod swoje cechy,
-ćwiczysz,
Wspaniała perspektywa, jechać do końca życia na zasiłkach jak jakiś inwalida
@Kamilo67: Od Ciebie zależy jak długo korzystasz z pomocy.
Będziesz korzystał do śmierci, bo autyzm zawsze
@Kamilo67: Znam osoby z zespołem Aspergera, które nie pobierają zasiłków.
Komentarz usunięty przez autora
Nawet jeśli użyjesz tego jako podkładki w pracy, że zachowujesz się tak albo chciałbyś takie udogodnienie, bo masz aspergera, to i tak zadziała to tylko na twoją szkodę, bo ludzie w dupie mają tego całego aspergera, a po pierwsze nie wiedzą co to jest