Wpis z mikrobloga

@StaszekGGG: Postulujesz jakąś hipotezę, ja żądam dowodu, dajesz "dowód", w którym nie ma nic o Twojej hipotezie. Następnie chcesz, żebym ja szukał dowodu na Twoją hipotezę. Jak mam traktować Cię poważnie? Ciężar dowodu spoczywa na tej osobie, która stawia hipotezę, a więc na Tobie.

Możesz teraz wskazać jakieś połączenie pomiędzy sprawdzalnością modeli klimatycznych a decyzjami Pelosi dotyczącymi nieruchomości?

A za prezent dziękuję - mogę sobie sam go kupić.
@Bestiariusz: Nie przez twoje jak to nazwać Już wiem i #!$%@? i nie możność łączenia kropek a tylko odbijanie cwaniacko piłeczki ( ͠° °) Bo w dzisiejszych czasach po 2020 być zamknięty na informacje to trzeba być debilem ¯\(ツ)/¯ A ja sie nie chce babrać w błocie ( )
@StaszekGGG: Najbardziej typowa z typowych odpowiedzi: "Ktoś wykazał moją niewiedzę i brak argumentów? To atak na mnie, więc muszę go zaatakować! Nie jest możliwe, że się mylę!". Byłoby to super zabawne, ale muszę żyć na tym samym świecie co Ty ( ͠° °)

Możesz teraz wskazać jakieś połączenie pomiędzy sprawdzalnością modeli klimatycznych a decyzjami Pelosi dotyczącymi nieruchomości?
@Bestiariusz: Dałęm ci materiały filmowe i do tego dwie osoby do wyszukania! Ehhhh jak ja mam rozmawiać z kimś kto nie rozumie a jak daje najprostszy przykład jak wydarzenia ostatnich trzech lat które wyraźnie pokazują co sie #!$%@? na tym świecie i do tego czyta wypok w poszukiwaniu informacji a jak je dostaje to sie zachowuje jak baran MEE MEEE MEE

Wszystko zależy od ciebie czy będziesz owcą czy normalnym człowiekiem
@StaszekGGG: Ja chyba rozmawiam z trzylatkiem. Chcę, żebyś pokazał dowód na swoje twierdzenie. Nie potrafisz tego zrobić i zarzucasz mi jakieś rzeczy. Muszę przyznać, że w tej dyskusji zawieszasz bardzo nisko poprzeczkę. Parafrazując klasyka:

Równie dobrze mógłbym rozmawiać z psem.

Dodatkowo wydaje Ci się, że możesz złapać mnie na chwyty retoryczne dla półgłówków i teoriospiskowców, którzy potrzebują czuć się lepszymi, bo posiadają "tajemną wiedzę niedostępną dla innych" - to nic, że
@Bestiariusz: Po czy latku skończyłem z tobą rozmawiać () Szkoda ale z intaktami intelektualnymi nie potrafie rozmaiwać bo #!$%@? nie ma o czym i to jest przykre ale #!$%@?()

I krzycz o mnie co chcesz ale fakt jest jeden ¯\(ツ)/¯
@StaszekGGG: Dla takiego intakta jak ja poproszę jednak o ten prezent, najlepiej jak będzie to Kawasaki Z900 z tego roku, w zielonym malowaniu i z dodatkowymi crashpadami. Dostawa do Krakowa na ulicę Stawową 61.

Po dokonaniu zamówienia możesz odpowiedzieć na moje pytanie, będę zobowiązany: