Aktywne Wpisy

synbialasa +9
dziewczyna wyszła dziś na miasto z koleżankami z pracy, ja nie mogłem dołączyć bo przygotowuję się do ważnego egzaminu.
Na pytanie co robi i czy już wróciła odpisała mi że właśnie tańczą z Hiszpanami XD. Czy polki mają w ogóle jakiś inny pomysł na spędzanie czasu na mieście?
Drugie pytanie, czy robiłaby to samo gdybym ja tam był? Prawdopodobnie nie, a więc wie że to nie jest coś z czym czułbym się
Na pytanie co robi i czy już wróciła odpisała mi że właśnie tańczą z Hiszpanami XD. Czy polki mają w ogóle jakiś inny pomysł na spędzanie czasu na mieście?
Drugie pytanie, czy robiłaby to samo gdybym ja tam był? Prawdopodobnie nie, a więc wie że to nie jest coś z czym czułbym się

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co polecacie, co można robić z dziewczyną w domu (oprócz " hehe, wiadomo"), szczególnie w zimowe wieczory, typu planszówki, puzzle? Najlepiej, żeby to nie było przed ekranem TV/Kompa
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Co polecacie, co można robić z dziewczyną w domu (oprócz " hehe, wiadomo"), szczególnie w zimowe wieczory, typu planszówki, puzzle? Najlepiej, żeby to nie było przed ekranem TV/Kompa
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
podobnie jak na PiS
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ja się cieszę tylko, że dzięki ich nieporadności kanał Dzieli nas piłka ma świetny materiał na scenariusze ich obśmiewające. Nie wiem kto jest kim w tym sporcie, ale śmieszy to nawet laika sportowego xD
Fanom pilki zawsze pozostaje wspominanie 1974 roku XDDDDDDD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zawsze mnie to dziwi, że jesteśmy tak beznadziejni w piłce, ale jest to wciąż masochistyczny dla kibiców sport "narodowy", a mając sukcesy w innych dziedzinach mało kto to zauważa.
@dzieju41: W reprezentacji Mołdawi
@Shatter: na dodatek to #!$%@? prawda, bo nikt w tej debacie nie wygrał, wszyscy przegrali xd
@Shatter: p0lska POTĘGA piłkarska, 23. miejsce w rankingu FIFA (łączna wartość drużyny ok. 220 mln euro) dostaje po dupie 3:2 z 171. w rankingu FIFA reprezentacją Mołdawii (łączna wartość drużyny 15 mln euro). Tutaj nie ma co komentować, patrzenie w sufit jest ciekawsze niż oglądanie p0lskich kopaczy.