Wpis z mikrobloga

„Anastazja miała wybrać się na drinka w wieczór 12 czerwca. Jej partner w tym czasie pracował. Wieczorem, około godz. 22:30 zadzwoniła do niego - miała być pod wpływem alkoholu. Mówiła, że ktoś ją odwiezie do hotelu na motocyklu”.

„Cudzoziemiec przyznał się policjantom, że odbył z 27-latką stosunek płciowy".

Tymczasem jej chłopak: „Muszę być silny, ona potrzebuje mojej pomocy. Bez niej moje życie nie ma sensu”. XDDDD

#anastazjazgrecji #csiwykop #p0lka #zwiazki
k.....l - „Anastazja miała wybrać się na drinka w wieczór 12 czerwca. Jej partner w t...

źródło: IMG_0461

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
„Cudzoziemiec przyznał się policjantom, że odbył z 27-latką stosunek płciowy".

@kendal: Może dla gościa, który zabił laskę bez powodu stosunek płciowy oznacza gwałt? xd
  • Odpowiedz
@inshallah no co Ty gwałt? Niemożliwe.

Przecież te zadrapania to pewnie wzięły się, bo się przewrócił. A w ogóle ciało pewnie samo zmarło.
  • Odpowiedz
@SzitpostForReal: Mi się już znudziły te prostokąty, wszystko z tych obudów to to samo.
99% to ten sam kloc, tylko inny front i przesunięte USB z audio na inne miejsce

Niczym się te obudowy nie wyróżniają i nie ma znaczenia czy kosztuje 150zł czy 950zł dalej to ten sam kloc z tym samym.
Ja wolę open air na chłodzeniu wodą
  • Odpowiedz
@kendal: nie no, nawet po smierci chlop bedzie jej bronil pomimo tego ze sie puscila z mokebe, typowy polaczek zakolak z 0lvl pewnosci siebie, o godnosci juz nic nie mowie( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz