Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +259
Wróciłem z policji xd w sumie to 10 min trwało przesłuchanie. Pan policjant pokazał mi screena, spytał czy jestem autorem. Ja oczywiście potwierdziłem. Powiedziałem że to był żart, nikt nie wziął tego na poważnie, i że własnoręcznie usunąłem wpis jak zrozumiałem że może on wzbudzić ogólnokrajową panikę i paraliż służby zdrowia. Zeznania zostały spisane w 4 (xD) zdaniach, policjant powiedział że prokuratura zdecyduje o wszczęciu postępowania, ale prawdopodobnie tak. Kara od 6
Hanlan +300
#heheszki #wykop #afera #samoloty #wspomnienia #aferasamolotowa #lotnisko
Pamiętacie te aferę. Ktoś wie może jak to się finalnie zakończyło, ale trzeba przyznać chłop się chyba niespodziewał, że to się tak skończy XD
Pamiętacie te aferę. Ktoś wie może jak to się finalnie zakończyło, ale trzeba przyznać chłop się chyba niespodziewał, że to się tak skończy XD
Pamietam jak jakis czas temu byla sytuacja, ze jakis facet popelnil samobojstwo rzucajac sie pod pociag. Wiecie co przedstawicielki najbardziej empatycznej plci pisaly pod artykulem? I to wcale nie jedna tylko kilka napisalo praktycznie to samo a stado innych jeszcze to propsowalo. Feminoidy zaczely jechac po typie, ze mogl se inaczej zrobic samoboja a nie cham spowodowal zatrzymanie pociagu na kilka godzin i ludzie nie mogli wrocic do domu i stracili tylko czas i ze to samolub myslacy tylko o sobie byl bo mogl se do lasu pojsc czy cos.
Takze pamietajcie lymyn, dzieci, zwierzaki i wszystko inne co zyje i sie rusza wspolczucie dostaje na farta za nic, za samo istnienie. My jako faceci jestesmy w tej hierarchii nizej niz pies.
#p0lka #przegryw #blackpill #redpill #tinder #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #szarpankizzyciem #afera #grecja
@kamil-tika: no i pisały prawidłowo, niezależnie czy laska czy chłop sie #!$%@?, to samo zdanie.
W waszej zagietej rzeczywistości jesteście ofiarami nawet swojego własnego cienia
ale po wykopie widać, że męskie głupki przeważają
Do tego rasizm bo śmiała znać jakiegoś typa o innym kolorze skóry. Ciekawe czy wam się wydaje, że w Polsce nie ma gwałtów?